Apa de Gura
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Apa de Gura, Curasept, ADS 205, Clorhexidina 0.05%, Protectie pentru Gingiile Iritate, 200ml

Curasept
Apa de Gura, Curasept, ADS 205, Clorhexidina 0.05%, Protectie pentru Gingiile Iritate, 200ml
CRSPT-ADS205-0.05-200ML
in stock
lei43.23

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Datorita continutului de clorhexidina, apa de gura Curasept ADS 205,produsa de Curaden, asigura o protectie intensiva pentru gingiile iritate.Este ideala in cazul afectiunilor parodontale si tratamentelor de lunga durata.Flacon de 200 de ml. Beneficii: ∘ Contine formula patentata ADS® (Anti Discoloration System), care reduce in mare masura efectele secundare de patare a dintilor si mucoasei bucale si de pierdere a gustului; ∘ Apa de gura nu contine alcool si nu are efect iritant cauzat de acesta; ∘ Datorita continutului de 0,05 % de clorhexidina si de 0,05 % de fluorura de sodiu, este ideala pentru inlocuirea pastei de dinti in cazul protezelor si al aparatelor ortodontice. ∘ Are un gust placut. Mod de utilizare: Clatiti gura zilnic, cu o cantitate de 10 ml, timp de 60 de secunde. Folosti timp de maxim 6 luni. Tratamentul se poate relua la indicatia medicului. Nu fumati si nu consumati nimic timp de 1 ora dupa folosire. Se recomanda folosirea apei de gura Curasept impreuna cu pasta de dinti fara Lauril Sulfat de Sodiu (SLS). Ingrediente: Apa, xilitol, propylene glycol, Peg-40 hydrogenated castor oil, ascorbic acid, sodium citrate, sodium benzoate, chlorhexidine digluconate, aroma, poloxamer 407, sodium metabisulfite, CI 42090. Pachetul contine: ∘ 1 Flacon de 200 de ml.

Product Details

Ingredient principal
Clorhexidina
Property
Anti-inflamatorii
Tip Produs
Apa de gura
Beneficii
Antiinflamator
Cantitate
200 ml
Aroma
Fara aroma
Afectiuni
Hipersensibilitate dentara
Tip
Terapeutica
Set
Nu
Zona Corporala
Dinti
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Gama
Complete
Continut pachet
1 x Apa de gura
Componenta
Cu alcool
5 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.