Balsam Vindecare, Nuage, Tattoo...
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Balsam Vindecare, Nuage, Tattoo Moisturizer, Dupa Tatuaj, Regenerare Rapida, 150ml

Balsam Vindecare, Nuage, Tattoo Moisturizer, Dupa Tatuaj, Regenerare Rapida, 150ml
NUAG-TTOO-BLM-150ml
in stock
lei36.49

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Balsamul Nuage este solutia pentru vindecarea optimizata si rapida a unui nou tatuaj. Balsamul functioneaza pentru a se regenera si proteja in timp ce calmeaza si reduce roseata. Un strat subtire de 3-4 ori pe zi face treaba si mentine tatuajul umed pentru rezultate excelente. Produsul este bestseller-ul nostru absolut si avem multi clienti fericiti, mai ales in Europa, care nu vor mai folosi nimic altceva dupa ce vor incerca acest tratament.

Dezvoltat pentru vindecare rapida
Regenerativ si protector
Imbogatit cu aditivi anti-bacterieni
Ajuta la prevenirea iritatiilor si a mancarimilor
Este antiinflamator si calmant
Pantenol - penetrator eficient al pielii. Imbunatateste hidratarea, reduce mancarimea si inflamatia pielii, in timp ce ajuta si accelereaza vindecarea
Ulei de migdale - Patrunzator, netezitor, inmuiere si hidratare.

Extract de calendula si extract de catina - Extractul de calendula are efect antiinflamator si ajuta la vindecarea ranii. 100% natural si potrivit pentru pielea sensibila. Catina - ajuta la vindecarea ranilor si creste granularea.

100% natural si stabilizat cu antioxidant de rozmarin

Ingrediente:

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Mangifera Indica (Mango) Butter, Cocos Nucifera Oil, Cera alba, Oryza Sativa Bran Oil (Rice) Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Aloe Vera Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Oil, Parfum, Limonene, Linalool , Citral, Citronellol.

Testat dermatologic.

Product Details

3 Items
2021-03-27

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.