Alte suplimente alimentare
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Supliment Alimentar, OstroVit, Quercetin, Efect Antioxidant si Antihistaminic, Vegan-Friendly, 90 capsule

Ostrovit
Supliment Alimentar, OstroVit, Quercetin, Efect Antioxidant si Antihistaminic, Vegan-Friendly, 90 capsule
OSTRVT-QRCTN-VEG-90cps
Last items in stock
lei44.11

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

OstroVit Quercetin VEGE 90 capsule
OstroVit Quercetin VEGE este un supliment alimentar modern in capsule vegane care conțin dihidroquercetină (Sophora Japonica L. - Japanese Pearlwort). OstroVit Quercetin VEGE a fost dezvoltat pentru persoanele care urmează principiul veganismului sau vegetarianismului, nu conține substanțe și compuși de origine animală, iar extractul a fost inclus in capsule speciale HPMC (hidroxipropil metilceluloză) Suplimentele din linia 100% VEGE CAPSULES sunt produse concepute. pentru toți cei care caută un anumit extract și doresc să-și suplimenteze dieta cu acesta și ținand cont de persoanele care nu consumă produse de origine animală, toată lumea de aici va fi fericită. OstroVit este atenția la detalii, calitate și satisfacția clienților fără excepție.

90 capsule HPMC (capsule vegane)
Produs din linia de capsule vegane 100% Vege
1 porție inseamnă doar 1 capsulă pe zi
75 mg dihidroquercetină intr-o capsulă vegană

Quercetină
Quercetina este una dintre cele mai cunoscute substanțe fitochimice, mai precis bioflavonoide, care se găsesc in primul rand in fructe și legume, dar și in ierburi și frunze, care sunt de obicei principala sursă de extracte din suplimentele alimentare. Efectul benefic al quercetinei se datorează in principal capacității sale de a acționa ca un antioxidant sau antioxidant (un compus care acționează ca un neutralizator al radicalilor liberi in corpul nostru). Radicalii liberi sunt molecule care pot provoca daune organismului la nivel celular atunci cand nivelul lor devine prea mare.

  • Proprietățile ingredientelor conținute in OstroVit Quercitin VEGE:
  • Sprijină organismul in lupta impotriva radicalilor liberi ca antioxidant
  • Poate ajuta la reglarea tensiunii arteriale
  • Ajută la susținerea proceselor cognitive, cum ar fi imbunătățirea memoriei sau a concentrării
  • Susține funcționarea sistemului cardiovascular
  • Sprijină reglarea glicemiei
  • Sprijină detoxifierea organismului


Produsele din linia VEGE CAPSULES au fost dezvoltate folosind numai ingrediente vegane. Datorita politicii de inalta securitate a companiei si a faptului ca uzina de productie foloseste ingrediente cu efect alergen, de unde si informatiile despre posibilitatea aparitiei alergenilor incrucisati de pe eticheta. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați pe e-mail.

Administrare:
Luați 1 porție (1 capsulă) pe zi.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați produsul ca inlocuitor pentru o dietă variată. Se recomandă dieta echilibrată și stilul de viață sănătos. Nu ingerați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. A nu se consuma produsul de către copii, femei insărcinate sau care alăptează. A nu se lasa la indemana copiilor.

Ingrediente active Per porție
Quercetină dihidrat 75 mg

Product Details

Ingredient principal
Quercetina
Property
Vegan
Cantitate
90 ml
Greutate
90 g
Aroma
Fara
Pentru
Barbati
Forma/Textura
Capsule
Utilizat pentru
Sistemul circulator
Continut pachet
90 Capsule
Tip administrare
Cale orala
Numar bucati/flacon
90
2 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.