Spray de Corp
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Spray de Corp, Differin, impotriva Acneei, Calmeaza si Hidrateaza, cu Acid Salicilic 2%, 170gr

Differin
Spray de Corp, Differin, impotriva Acneei, Previne Aparitia Eruptiilor Cutanate, Calmeaza si Hidrateaza, cu Acid Salicilic 2%, 170gr
DFFRIN-ACNE-TRTMENT-SPRY-170gr
out of stock
lei137.96

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Spray-ul pentru corp pentru curățarea acneei Differin este o pulbere super-fină, ușor de utilizat, care curăță petele de acnee de pe corp, lăsand pielea hidratata si fara impuritati. Datorita unghiului de 360° a spray-ului pulverizat ajunge chiar și in zonele greu accesibile de la gat in ​​jos, tratand eficient cosurile de pe intregul corp și prevenind erupțiile. In plus, contine 2% acid salicilic pentru a ajuta la eliminarea umflăturilor, cosurilor și punctelor negre de acnee. Conține, de asemenea, 3% acid glicolic, care exfoliază ușor celulele moarte ale pielii pentru a ajuta la reducerea semnelor și petelor intunecate post-acneice. Concentratia de 2,5% hamamelis ajută la reducerea excesului de sebum de pe suprafata pielii și minimizează aspectul porilor. Deoarece poate apărea uscarea pielii, incepeți cu o aplicare pe zi, apoi creșteți treptat pană la de două pană la trei ori pe zi, dacă este necesar. 
 
Beneficii:
  • Curata si previne acneea: Trateaza eficient acneea de pe corp, chiar si zonele greu accesibile de la gat in jos;
  • Ingrediente cheie: Conține 2% acid salicilic pentru a trata acneea, 3% acid glicolic și 2,5% hamamelis pentru a exfolia și a reduce sebumul.
  • Timp de uscare rapida: Nu lasă reziduuri pe imbrăcăminte;
  • Ușor de utilizat.
Mod de utilizare:
 
Curățați bine pielea inainte de aplicare. Acoperiți intreaga zonă afectată cu un strat subțire de una pană la trei ori pe zi. Utilizați ca parte a rutinei dvs.

Ingrediente active:

Acid salicilic 2% - Tratamentul acneei

Ingrediente inactive:

Apă, alcool denat., acid glicolic, apă Hamamelis Virginiana (Hamamelis), polisorbat 20, hidroxid de amoniu, edta disodic

 

Product Details

Property
Hipoalergenic
Beneficii
Antiacneic
Cantitate
170 ml
Greutate
170 g
Aroma
Fara aroma
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Corp
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Forma/Textura
Spray
Continut pachet
1 x spray
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Iritat

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.