Tratamente ingrijire corp
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema, Ajanta, Noxprin, cu Ozenoxacin 1%, Efect Antimicrobian impotriva Impetigo, 5gr

Crema, Ajanta, Noxprin, cu Ozenoxacin 1%, Efect Antimicrobian impotriva Impetigo, 5gr
AJNT-NXPRN-5gr
out of stock
lei32.22

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Noxprin Cream este un tratament utilizat pentru a trata o infecție a pielii numită impetigo (răni roșii) la adulți și copii cu varsta de 2 luni și peste. Aplicați de 2-3 ori pe zi pentru a ameliora mancărimea, umflarea și roșeața cauzate de infecție. Este posibil să observați o schimbare a aspectului pielii intr-o săptămană dacă este utilizat conform instructiunilor. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, in funcție de starea pielii dumneavoastră. Asigurați-vă că finalizați intregul curs de tratament pentru a vă asigura că infecția este complet vindecată și pentru a preveni revenirea acesteia.

Ingrediente: Ozenoxacin 1%, Acid Benzoic 0.1%

Product Details

Property
Antifungic
Beneficii
Actiune anti-inflamatoare
Cantitate
5 ml
Greutate
5 g
Aroma
Fara
Tip
Dermatocosmetic
Set
Nu
Zona Corporala
Corp
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Forma/Textura
Crema
Continut pachet
1x Crema 5gr
Tip piele
Iritata

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.