Tratamente si seruri pentru ten
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Ser de Fata, Asterwood, Triple Repair, Matrixyl 3000 + Argireline, cu Acid Hialuronic si Vitamina C, 29ml

Asterwood
Ser de Fata, Asterwood, Triple Repair, Matrixyl 3000 + Argireline, cu Acid Hialuronic si Vitamina C, cu Efect Antirid, fara Parfum, 29ml
ASTRWOD-SER-TRPL-RPR-29ml
Last items in stock
lei151.06

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Dacă sunteți in căutarea unui ser de față anti-imbătranire de inaltă calitate, care s-a dovedit că intinerește pielea, atunci acest ser de față este pentru dvs. Serul acesta de față cu vitamina C oferă hidratarea, regenerarea și protecția de care pielea ta are nevoie pentru a rămane mereu tanără.

Serul obișnuit cu retinol poate ajuta la prevenirea ridurilor, dar Matrixyl 3000 nu este un produs obișnuit de ingrijire a pielii. Serul anti-imbătranire conține ingrediente organice care pot imbunătăți textura pielii. Prin hidratarea profundă a pielii, produce mai mult colagen și reduce liniile fine și ridurile, astfel incat să puteți menține aspectul tineresc al pielii.

Beneficii:
  • Fără parabeni;
  • Fără parfum;
  • Fără sulfati;
  • Imbunătățește aspectul pielii;
  • Se absoarbe rapid.

Proprietati:

  • Intareste bariera naturala a pielii;
  • Previne ridurile și pierderea de colagen;
  • Repara pielea;
  • Sigura pentru toate tipurile de piele

Mod de utilizare:

Acesta este un SER CONCENTRAT. Inainte de utilizare, testați o cantitate mică pe pielea gatului pentru a vă asigura că formula nu vă irită sau nu vă sparge pielea. Dacă este compatibil cu pielea dvs., utilizați conform instrucțiunilor. Dacă pielea ta este uscată in mod natural, s-ar putea să beneficiezi de utilizarea unei creme hidratante sau a unui ulei facial deasupra serului, sau amestecate impreună. Pentru o absorbție maximă, spălați ușor și exfoliați-vă fața cu apă caldă inainte de a aplica pe pielea umedă. Aplicați zi și noapte pentru cele mai rapide rezultate.

Ingrediente:

Apă, MATRIXYL 3000 (Glicerină, Apă, Butilenglicol, Carbomer, Polisorbat 20, Palmitoil Tripeptidă-1, Palmitoil Terapeptidă-7), Peptidă ARGIRELINE (Apă, Sorbat de Potasiu, Acetil Hexapeptidă-8, Fenoxietanol), Vitamina C (Apă) Fosfat de Ascorbil de Magneziu), Acid Hialuronic Vegan (Hialuronat de Sodiu), Conține mai puțin de 2% Fenoxietanol, Acid Citric, Acid Benzoic, Acid Dehidroacetic.

Product Details

Ingredient principal
Matrixyl
Property
Fara parabeni
Tip Produs
Ser
Varsta
18+ ani
Beneficii
Antirid
Cantitate
29 ml
Greutate
30 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Fata
Numar bucati/set
1
Pentru
Femei
Forma/Textura
Ser
Continut pachet
1 x Ser 29 ml
Utilizare
Noapte
Tipul de ten
Normal
Producator
Asterwood
2 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.