Tratamente si seruri pentru ten
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Ser pentru Fata, Cetaphil, Healthy Renew, Efect Anti-Aging si Hidratant impotriva Ridurilor, pentru Piele Sensibila, 30ml

Cetaphil
Ser pentru Fata, Cetaphil, Healthy Renew, Efect Anti-Aging si Hidratant impotriva Ridurilor, pentru Piele Sensibila, 30ml
CTPHL-HLTHY-RNW-30ml
in stock
lei199.52

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Tip de piele: Pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă

Imbunătățiți fermitatea, textura și tonusul pielii cu Cetaphil Healthy Renew Face Serum pentru o piele intinerită, cu aspect mai sănătos.

  • Imbunătățește semnificativ fermitatea, textura și tonusul pielii in doar 2 săptămani
  • Imbunătățește luminozitatea pielii pentru a dezvălui o piele strălucitoare și cu aspect sănătos
  • Hidratează timp de 24 de ore și pastreaza bariera naturală de hidratare a pielii
  • 90% dintre consumatori au fost de acord că pielea arată mai suplă și mai elastică
  • Alternativă anti-imbătranire a retinolului, eficientă dar blandă
  • Testat dermatologic și dovedit clinic a fi bland cu pielea sensibilă

Utilizare recomandată:
Pentru prima utilizare, amorsați pompa de mai multe ori pentru a permite aspirația să se formeze și formula să curgă liber.
Pompa fără aer, fără tub, este concepută pentru a combina ingredientele din sfere cu fluidul limpede pentru aplicarea optimă.
Aplicați pe toată fața cu varful degetelor dimineața și seara, după curățare.

Serul de față Cetaphil Healthy Renew este alimentat de peptide purificate. Aceste lanțuri proteice simplificate oferă o alternativă unică pentru piele sensibilă la retinol, deoarece sunt o opțiune mai blandă pentru pielea sensibilă, nu necesită timp obișnuit de adaptare și nu măresc sensibilitatea la soare, pentru beneficii anti-imbătranire cu perturbări minime ale pielii. Peptidele purificate ajută la refacerea pielii sărăcite in colagen, imbunătățind vizibil fermitatea și elasticitatea pielii și reducand aspectul liniilor fine și ridurilor, ajutand pielea să imbătranească frumos.

Cetaphil Healthy Renew conține, de asemenea, vitaminele B3 și B5 care ajută la hidratarea, calmarea și restabilirea barierei pielii, in timp ce extractele botanice (mai puțin orez și edelweiss) vizează opacitatea vizibilă și nuanța neuniformă a pielii.

Ingrediente:
Water, Butyleneglycol, Glycerin, Panthenol,1,2-Hexanediol, Niacinamide, Cetylethylhexanoate, Hydrogenatedpolydecene, Acrylates/C10-30 Alkylacrylate Crosspolymer,Tromethamine, Oryza Sativa (Rice)Lees Extract, Leontopodiumalpinum Extract, Calcium Alginate,Propanediol, Hydrolyzed Soy Flour, Etilhexilglicerină, agar, adenozină, disuccinat de trisodiuetilendiamină, fluorflogopit sintetic, caprylil glicol, oxizi de fier, acid citric, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, extract de Buddleja Davidii, extract de thymus vulgaris (cimbru), tocoferol

Product Details

Ingredient principal
Acid Hialuronic
Property
Acid hialuronic
Tip Produs
Ser
Varsta
Toate varstele
Beneficii
Anti-imbatranire
Cantitate
30 ml
Greutate
30 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Ten
Numar bucati/set
1
Pentru
Femei
Forma/Textura
Lichid
Continut pachet
1 x Ser
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Normal
3 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.