Tratamente si seruri pentru ten
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Ser pentru Fata, Lanbena, Renewing, cu Retinol si Polipeptide, Stimuleaza Productia de Colagen si Hidrateaza Pielea, 30ml

Ser pentru Fata, Lanbena, Renewing, cu Retinol si Polipeptide, Stimuleaza Productia de Colagen si Hidrateaza Pielea, 30ml
LNBN-RNW-SRM-30ml
out of stock
lei34.86

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Retinolul nostru pentru față inversează semnele imbătranirii, stimulează producția de colagen, minimizează porii, imbunătățește elasticitatea și uniformizează petele intunecate și hiperpigmentarea. Retinolul iși unește forțele cu acidul hialuronic pentru a reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor, a estompa aspectul petelor de varstă și a netezi pielea pentru o strălucire tinerească.

Retinolul 3A promovează metabolismul celular și producția de colagen, reducand liniile fine. Polipeptidele de 4 tipuri (Hexapeptide-12, Hexapeptide-8, Tetrapeptide-7, Tripeptide-5) măresc elasticitatea pielii, intăresc pielea, refac pielea netedă și plină.

Serul cu retinol este special conceput pentru pielea sensibilă cu formula patentată LANBENA SPComplex. Formula patentată SPComplex ajută la calmarea pielii și la repararea barierei acesteia.

Instructiuni:
Aplicați seara pe pielea curată și uscată. Aplicați 3-5 picături pe față. Folosiți cremă de protecție solară zilnic, deoarece retinolul crește sensibilitatea la soare. Creșterea ratei de schimbare a celulelor pielii, cu doar 1-2 aplicații pe zi pentru o diferență notabilă in pielea ta.

Product Details

Ingredient principal
Retinol
Property
Acid hialuronic
Tip Produs
Ser
Varsta
Toate varstele
Beneficii
Antirid
Cantitate
30 ml
Greutate
30 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Ten
Numar bucati/set
1
Pentru
Femei
Forma/Textura
Lichid
Continut pachet
1 x Ser 30ml
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Normal

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.