Crema de Fata
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema de Fata, Neutrogena, Stubborn Acne, impotriva Aparitiei Cosurilor si Eruptiilor Cutanate, Peroxid de Benzoil 2,5%, 56gr

Neutrogena
Crema de Fata, Neutrogena, Stubborn Acne, impotriva Aparitiei Cosurilor si Eruptiilor Cutanate, cu Peroxid de Benzoil 2,5%, fara Parabeni, 56gr
NTRG-STBBRN-56gr
Last items in stock
lei85.44

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Neutrogena Stubborn Acnee AM Tratament cu 2,5% peroxid de benzoil, un ingredient dovedit dermatologic, regleaza cantitatea de sebum si ajuta la eliminarea eruptiilor persistente si la reducerea rosetii asociate unui ten cuperozic.
Cu o formula usoara si non-grasa, acest tratament de zi pentru acnee reduce dimensiunea si roseata acneei in doar 4 ore, cu o abordare recomandata de dermatolog. Tratamentul fara ulei este potrivit pentru utilizarea zilnica pe toata fata, nu doar pe eruptii.
Formula dovedita clinic contine 2,5% peroxid de benzoil micronizat, un tratament puternic pentru acnee, care patrunde adanc in pori pentru a ajuta la uciderea bacteriilor care cauzeaza acnee la sursa.
Formula nu contine parabeni, uleiuri, ftalati, coloranti si parfumuri, acest tratament de ingrijire a pielii pentru acnee face parte dintr-un regim recomandat de dermatologi pentru o piele curata.
 
Ingrediente:
Peroxid de benzoil (2,5%), Apa, carbomer homopolimer tip B, etilhexilglicerina, hidroxid de sodiu, clorfenesina, EDTA disodic, Laureth-4, hidroxipropil metilceluloza.

Product Details

Ingredient principal
Peroxid de Benzoil
Property
Hipoalergenic
Tip Produs
Tratament
Varsta
18+ ani
Beneficii
Anti-imperfectiuni
Cantitate
56 ml
Greutate
56 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Fata
Numar bucati/set
1
Pentru
Femei
Forma/Textura
Crema
Continut pachet
1 x Crema fata
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Cuperozic
2 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.