Ser pentru Ochi
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Ser pentru Ochi, Cetaphil, Deep Hydration, impotriva Cearcanelor, pentru Hidratare Intensa 48h, cu Acid Hialuronic, 15ml

Cetaphil
Ser pentru Ochi, Cetaphil, Deep Hydration, impotriva Cearcanelor, pentru Hidratare Intensa 48h, cu Acid Hialuronic, 15ml
CTPHIL-DEEP-HYD-EYE-15ml
Last items in stock
lei109.39

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

CETAPHIL Deep Hydration Refreshing Eye Serum hidrateaza pielea timp de 48 de ore și imbunatateste calitatea generală a pielii sensibile. Contine Complexul HydroSensitiv care intensifica hidratarea dinamica si calmeaza sensibilitatea pielii. Această cremă de ochi reduce aspectul cearcănelor și a pielii umflate pentru un aspect revigorat. De asemenea, include acid hialuronic, peptide, vitamina B5 și vitamina E, bogată in antioxidanti pentru a rehidrata și a netezi aspectul liniilor fine cauzate de oboseala, varsta sau deshidratare. Conceputa pentru pielea sensibilă, această formulă fără parfum este testată oftalmolog și testată clinic pe pielea sensibilă pentru o ingrijire eficientă, dar delicată a pielii, care nu va infunda porii și nu va irita pielea.

Beneficii:

  • Dispune de varf aplicator din silicon premium pentru un masaj delicat in timpul aplicării;
  • Cu acid hialuronic, peptide, vitamina B5 și vitamina E bogată in antioxidanți pentru a rehidrata și calma;
  • Ingrijire eficientă, dar blandă a pielii, care nu va infunda porii și nu va irita pielea;
  • Fără parfum, testat oftalmolog și testat clinic pe piele sensibilă.

Ingrediente:

Aqua, Carbonat De Dicapryl, Glicerină, 1,2-Hexanediol, Disterat De Poligliceril-6, Fosfat De Diamidon, 4-T-Butilciclohexanol, Acrilați/C10-30 Alchil Acrilat Crospolimerul Crosspolimerul, Anhilicolicolicolicol, Bilicloxanol, Acrilati/C10-30 , Alcol Cetilic, Acid Citric , Extract De Dunaliella Salina (Alge), Etilhexilglicerină, Extract De Frunză De Alypum Globularia (Margareta Albastră), Acid Hialuronic Hidrolizat, Esteri De Jojoba, Palmitoyl Tripeptid-5, Pantenol, Pantenol, Pantenol, Pontenol, Poxentolenol, Poxentol, Poxentol. Hanol, Poligliceril-3 Ceera De Albine, Polizobuten , Sorbat De Potasiu, Acrilat De Sodiu/Copolimer Acrildimetil Taurat De Sodiu, Benzoat De Sodiu, Hialuronat De Sodiu, Hidroxid De Sodiu, Pca De Sodiu, Oleat De Sorbitan, Tocoferol (Vitamina E), Xilitilitol

Mod de utilizare: Utilizați in fiecare dimineață și seară pe pielea curățată. Punctați produsul in jurul zonei ochilor și neteziți-l pană se absoarbe complet.

Product Details

Ingredient principal
Acid Hialuronic
Property
Acid hialuronic
Tip Produs
Ser
Varsta
18+ ani
Beneficii
Anti-cearcane
Cantitate
15 ml
Greutate
15 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Ochi
Numar bucati/set
1
Pentru
Femei
Forma/Textura
Ser
Continut pachet
1 X Ser concentrat antirid
Utilizare
Noapte
Tipul de ten
Matur
2 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.