Crema pentru Fata
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema pentru Fata, Lanbena, Vitamina C, Efect Anti-Oxidant, Anti-Imbatranire, 50 gr

Crema pentru Fata, Lanbena, Vitamina C, Efect Anti-Oxidant, Anti-Imbatranire, 50 gr
LNBN-FCRM-VC-50gr
out of stock
lei45.97

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Poate ajuta la inhibarea formării melaninei și are efect de stimulare.
Se adaugă niacinamidă. Este un ingredient anti-imbătranire recunoscut in domeniul dermatologiei cosmetice care, de asemenea, poate imbunătăți rezistența pielii.
Vitamina E este un supliment nutritiv pentru piele și promovează circulația sangelui. Are efecte benefice in  antioxidare și anti-imbătranire și menține un aspect mereu tanar.
Cu Acid Hialuronic. Acidul hialuronic este considerat cel mai bun agent de hidratare. Poate ameliora pielea lăsată și poate face pielea să devină fermă și netedă și să arate mai tanără.
Ce este vitamina c? Vitamina C cu actiune antioxidanta din acest produs poate preveni aparitia ridurilor, conferind un aspect odihnit si stralucitor al tenului. De asemenea, reda culoare pielii, inlaturand cearcanele si poate restabili sănătatea pielii.
Functia cremei Lanbena cu vitamina C este sa activeze celulele pielii deteriorate, astfel incat să restabilească elasticitatea.
 
Beneficiile cremei LANBENA vit. C: Cu actiune antioxidantă, ajuta tenul sa arate mai tanar, lipsit de cearcane sau semne de oboseala nedorite. Indeparteaza petele intunecate și ajuta pielea sa capete un aspect uniform. O cremă de față moale și ușoară. Nu este o crema grasa, aceasta fiind absorbita imediat de catre piele.
 
Cum se utilizează: După curățare, aplicați mai intai toner, apoi aplicați o cantitate adecvată de cremă pe pielea feței și masați ușor cu degetele pană cand este complet absorbită.
 
Ingrediente: Water, Glycerin, Hippophae Rhamnoides Oil, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Nicotinamide, Sodium Ascorbyl Phosphate (vit C), Hyaluronic Acid
 

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.