Acid Hialuronic Nereticulat, Swiss...
Acid Hialuronic Nereticulat, Swiss...
Acid Hialuronic Nereticulat, Swiss...
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Acid Hialuronic Nereticulat, Swiss Medical, PerfectSkin Plus, Seringa Preumpluta, 2.5ml

Acid Hialuronic Nereticulat, Swiss Medical, PerfectSkin Plus, Seringa Preumpluta, 2.5ml
SWSS-PFSKN-2.5ml
out of stock
lei243.22

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

PerfectSkin Plus este un acid hialuronic nereticulat destinat mezoterapiei in seringi preumplute sterile de 2.5 ml. Oferă hidratare imediată, intinerire și imbunătățirea calității pielii.

Domeniul de aplicare: sub ochi, față, gat, brațe, partea interioară a antebrațelor, abdomen; Provoacă un efect de ridicare și tensionare, reduce ridurile și brazdele.

Datorită acidului hialuronic, proprietăților sale de hidratare și reconstrucție, celulele epidermice primesc o doză intensă de substanță responsabilă de hidratare și regenerare. Preparatul imbunătățește intens aspectul pielii.

Acid hialuronic nereticulat 18 mg / ml

Preparatul funcționează atat pe straturile superficiale, cat și pe cele adanci ale pielii, ceea ce asigură rezultate vizibile ale intineririi. Produsul este destinat atat femeilor, cat și bărbaților, poate fi utilizat pentru pielea tanără pană la maturitate. Recomandat in special persoanelor cu semne clare de imbătranire, cu pielea flască și uscată.

Seringa preumplută de formă ergonomică permite aplicarea convenabilă a preparatului, sistemul Luer Lock impiedică alunecarea acului in timpul procedurii.

Concentrație (mg / ml): 18 mg / ml

pH: 7

Ambalaj: 2.5 ml seringă preumplută

 

Cum pot atașa acul pe o seringă Luer Lock?

Seringa Perfectskin + este echipată cu un dispozitiv de blocare a acului Luer Lock. Datorită acestui fapt, este posibil să se injecteze acid hialuronic gros cu ace subțiri, fără riscul alunecării acului de pe seringă.

1. După despachetarea seringii preumplute din blisterul steril, scoateți capacul de siguranță răsucindu-l (in sens invers acelor de ceasornic).

2. Atașați acul cu capac la godeul seringii preumplute rotind-o in sensul acelor de ceasornic.

3. Asigurați-vă că acul este inșurubat complet și continuați tratamentul

Notă: instalarea necorespunzătoare a acului - eșuarea completă a acestuia in priză poate duce la scurgerea preparatului nu prin ac, ci din lateral. Acesta nu este un defect al produsului, ci indică doar faptul că acul nu este atașat corect la seringă.

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.