Deodorante si antiperspirante
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Antiperspirant pentru Femei, INelia, Fresh Comfort, Impotriva Transpiratiei, cu Vitamina E, Protectie 24h, Fara Alcool, Roll-On,

INelia
Antiperspirant pentru Femei, INelia, Fresh Comfort, Impotriva Transpiratiei, cu Vitamina E, Protectie 24h, Fara Alcool, Roll-On, 15ml
INLiA-FRSH-WOM-ROLL-50ml
out of stock
lei13.64

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Un deodorant antiperspirant roll-on cu aroma proaspata, care asigură o protecție bună impotriva mirosurilor neplăcute timp de 24 de ore. Reglează nivelul transpirației, reducand-o in mod semnificativ, permite pielii să rămană frumos mirositoare, proaspătă și delicată.

In componența sa se includ microelemente și minerale cu calitati naturale unice. Datorită acestui fapt, protectia pielii este sporita, inflamația și iritarea dispar și se creează un efect calmant. Nu contine alcool, prin urmare, deodorantul poate fi folosit după epilare. Compoziția conține, de asemenea, aminoacizi din plante care pot acționa asupra glandelor sudoripare. Datorită acestui fapt  este asigurată o protecție sigură și de lungă durată impotriva transpirației. In afară  de sarcina principală - pentru a preveni apariția unui miros neplăcut timp de 48 de ore - deodorantul normalizează nivelul de transpirație dacă este utilizat regulat.

Product Details

Property
Anti-perspirant
Tip Produs
Antiperspirant
Beneficii
Anti-perspirant
Cantitate
50 ml
Greutate
50 g
Aroma
Fara aroma
Tip
Profesional
Set
Nu
Zona Corporala
Axila
Numar bucati/set
1
Pentru
Barbati
Forma/Textura
Lichid
Continut pachet
1x Antiperspirant Roll-On 50ml
Persistenta
24 h
Tip aplicator
Roll-on

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.