Deodorant roll-on cu catina fara...
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Deodorant roll-on cu catina fara saruri de aluminiu 50ml Weleda

Antiperspirant, Weleda, Roll-on, cu Catina, Fara Aluminiu, 50ml
WLD-ROLL-ON-CTN-50ml
Last items in stock
lei40.04

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Deodorant roll-on cu catina marca Weleda ofera protectie naturala impotriva mirosurilor neplacute. 24h de protectie sigura si prospetime. Nu contine saruri de aluminiu care sa astupe porii, pielea poate respira si se mentine functia de reglare naturala. Aceasta inseamna ca procesele naturale de eliminare a substantelor prin piele, necesare bunei functionari a unui organism sanatos, nu sunt oprite, porii nefiind inchisi. Aromele fructate si fresh de catina, grapefruit si mandarina au efecte revigorante.

Caracteristici:

- deodorant roll-on cu catina Weleda

- ofera protectie naturala impotriva mirosurilor neplacute

- 24h de protectie sigura si prospetime

- nu contine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici

- produsul si ingredientele nu sunt testate pe animale.

Utilizare: aplicati pe pielea curata.

Ingrediente: water (aqua), alcohol, triethyl citrate, glycerin, limonene*, sodium caproyl/lauroyl lactylate, hippophae rhamnoides oil, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, hamamelis virginiana (witch hazel) water, acacia senegal gum, xanthan gum, citric acid, phytic acid, fragrance (parfum)*, linalool*, citronellol*, benzyl benzoate*, benzyl salicylate*, geraniol*, citral*, farnesol*.
*uleiuri esentiale naturale.

 

Tipul de piele toate tipurile de piele
Efect hidratant / nutritiv
Aroma catina

Product Details

1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.