Fiola Parfum
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Fiola Parfum, Zamo®, cu Pulverizator, din Sticla si Metal, Reincarcabila, 8.1 x 1.7cm, Capacitate 5ml, Culoare Argintie

ZAMO
Fiola Parfum, Zamo®, cu Pulverizator, din Sticla si Metal, Reincarcabila, 8.1 x 1.7cm, Capacitate 5ml, Culoare Argintie
ZMO-FIOL-REINC-5ml-slvr
in stock
lei19.17

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Sticla cu pulverizare Capacitate: 5ml flacon transparent in interior pentru a vedea cu ușurință cat de mult parfum rămane. Utilizare pe scară largă: Perfect pentru depozitarea parfumului, coloniei, after shave, demachiant și așa mai departe. Oferă-ți un spray de parfum proaspăt atunci cand ești in mișcare toată ziua.
Design special: fiola de parfum reincărcabila cu tehnologie ușor de umplere prin pompare, potrivite pentru a transporta sau a organiza diferitele parfumuri.
Ușor de transportat: această sticlă cu atomizator de parfum este la indemană pentru călătorie si bin etansata. Ușor de utilizat și ușor de umplut/reumplut, doar apăsați partea inferioară pe pulverizatorul de parfum preferat și continuați să faceți clic pană cand este reumplut.
Asigurarea calității: carcasa atomizatorului este fabricată din aluminiu de inaltă calitate și interiorul din plastic, așa că nu trebuie să vă faceți griji că se va sparge atunci cand cade pe podea, este durabil. 
Cel mai bune accesoriu de călătorie: dimensiunea este de numai 8.1x1.7cm, volumul este de 5 ml, volum de mai mult de 70 de spray-uri. Materialul ușor și durabil din aluminiu il face ideal pentru a fi pus in geantă sau in buzunar.

Product Details

Tip Produs
Sticla
Culoare
Argintiu
Greutate
15 g
Numar bucati/set
1
Continut pachet
1x Fiola 5ml
Lungime
17 mm
Material
Metal
Latime
17 mm
Inaltime
81 mm
Diametru
17 mm
Caracteristici cheie
Inchidere ermetica
Capacitate
5 ml
Instructiuni utilizare
Nu este compatibil cu masina de spalat vase
3 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.