Solutie de Curatat
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Solutie de Curatat, Arm & Hammer, Pet Fresh, Elimina Mirosurile Neplacute Cauzate de Animale, cu Bicarbonat, 1.2kg

Solutie de Curatat, Arm & Hammer, Pet Fresh, Elimina Mirosurile Neplacute Cauzate de Animale, Reda Prospetimea Aerului, cu Bicarbonat de Sodiu, 1.2kg
ARM-HMMR-PET-FRSH-ODOR-1.2kg
in stock
lei118.16

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Pulbere impotriva mirosurilor neplacute de pe covoare Pet Fresh™ vă ajută să scapati de păr și murdărie cauzate de animalutul dvs de companie. Elimina mirosurile dure cu ajutorul bicarbonatului de sodiu, lasand in urma mirosuri proaspete.

Instrucțiuni;
Pentru eliminarea maximă a mirosurilor, presărați pe intreg covorul, așteptați 15 minute, apoi aspirați bine. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați de fiecare dată cand aspirați. Pentru mirosuri deosebit de incăpățanate, stropiți generos pe covor, așteptați 30 de minute și aspirați. A nu se utiliza pe covoare umede.

ATENȚIE: Inainte de utilizare, testați zona ascunsă a covorului pentru rezistența culorii. Se amestecă 1/2 lingură in 1/2 cană de apă și se toarnă o cantitate mică pe covor. Lăsați să se usuce, aspirați și verificați covorul.

Product Details

Tip Produs
Solutie curatare
Varsta
Senior
Beneficii
Actiune imediata si prelungita
Culoare
Alb
Cantitate
1200 ml
Greutate
1200 g
Utilizat pentru
Interior
Destinat pentru
Caini
Ambalaj
Cutie
Talie
Toate taliile
Cantitate pachet
1
Parfum
Fresh
Tip suprafata
Covor
3 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.