Servetele Umede pentru Suprafete,...
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Servetele Umede pentru Suprafete, Expert Wipes, 99% Eficacitate, Virucid, Bactericid, Fungicid, Microbactericid, pachet 48 buc

EXPERT WIPES
Servetele Umede pentru Suprafete, Expert Wipes, 99% Eficacitate, Antibacteriene, pachet 48 buc
EXPW-AB-SPRF-48b
out of stock
lei9.91

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

ȘERVEȚELE DEZINFECTANTE PENTRU SUPRAFEȚE - VIRUCID/ BACTERICID/ FUNGICID/ MICROBACTERICID

Este solutia ideală pentru dezinfectarea rapidă, cu efect maxim asupra suprafetelor, scaunelor de tratament, suprafetelor unitătilor dentare, pieselor de mană, brate de sustinere a lămpilor, instrumente stomatologice de otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafete de lucru.

Recomandate pentru orice tip de suprafată, inclusiv pentru suprafete delicate si opacizante, sensibil la atacul chimic al solutiilor cu bază alcoolică.

Mod de utilizare:

  • Ștergeti cu servetelul umed suprafata care trebuie dezinfectată in asa fel incat suprafata să rămană umedă;
  • Se lasă să actioneze timp de 5 minute;
  • Se folosesc atatea servetele cat este nevoie;
  • Folositi mănusi;
  • Nu necesită clătire.

Precautii de utilizare:

  • Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va volosi de către personal calificat, cu cunoasterea normelor de sigurantă in domeniu;
  • Se va utiliza cu mănusi de protectie;
  • Se recomandă a fi utilizat in incăperi bine aerisite si ventilate;
  • Produsul va fi păstrat inchis in ambalajul original, la răcoare intr-un loc uscat.

Caracteristici importante ale produsului:

Virucid - eficient impotriva: Parvovirus, Hepatita (A, B, C si E), virusul bolii Caree, virusul gripal, (Influenta), Herpes virus (Herpes tip 1 si 2), Bronsită infectioasă, Parvovirus (tip paraximixovirus 1 si 3), Virusul gripei aviare (Newcastle), Adenovirus.

Bactericid - eficient impotriva: Salmonella, Escherichia Colli, Leptospiroza, Streptococcus, Pseudomonas, Klebsiella, Chlamydia, Staphylococcus aureus, Proteus Vulgaris.

Fungicid -  eficient impotriva - Candida albicans, Aspergillus, Mycosporum, Trichophyton, Saccharomyces, Cerevisiae, Oidium lactis.

Fabricat in Romania

Ambalaj: 48 buc/ pachet

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.