Spray Nazal
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Spray Nazal, Sterimar, Adulti, Izotonic, Curatare Eficienta in Cazul Racelii si Rinofaringitei, 100ml

Laboratoires Fumouze
Spray Nazal, Sterimar, Adulti, Izotonic, Curatare Eficienta in Cazul Racelii si Rinofaringitei, 100ml
STRMR-SPRY-ISO-ADLT-100ml
Last items in stock
lei37.41

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Spray Nazal Sterimar Isotonic ,100ml

 

 

Pentru igiena nazala cotidiana a bebelusilor, copiilor si adultilor.
Umidificarea mucoasei nazale cand atmosfera este uscata.
Inainte de administrarea la nivelul nasului a altor preparate tratamentoase.
Procedeul sau unic, microdifuziunea, permite o spalare fina a foselor nazale fara a trimite mucozitatile inapoi in caile respiratorii.
Sterimar este un produs natural care restaureaza umiditatea naturala a nasului, elibereaza nasul de secretiile sale si, totodata, usureaza eliminarea secretiilor nazale.
O igiena nazala cotidiana bazata pe o simpla spalare cu Sterimar permite nasului sa-si indeplineasca in mod corect toate functiile sale. In plus fata de serul fiziologic, Sterimar include si proprietatile oligoelementelor marine (Ag, Cu, Mn, Zn etc).
Apa de mare este recoltata din apele adanci aflate la 200 Km de tarm, din locuri care nu sunt perturbate de curentii marini de coasta. Dupa verificarea puritatii sale, apa este sterilizata si diluata pentru a ajunge izotonica.
Mod de folosire:
Sterimar poate fi utilizat in toate pozitiile in deplina siguranta. Noul sau pulverizator anatomic se potriveste atat pentru bebelusi cat si pentru adulti. In pozitie verticala, scoateti capacul de protectie. Introduceti in mod delicat pulverizatorul in nara. Apasati cu putere pe pulverizator. Lasati sa curga excesul de solutie pentru a putea patrunde pe mucoasa, apoi suflati nasul.
De la 2 pana la 6 pulverizari pe zi, in fiecare nara. STERIMAR poate fi utilizat in igiena nazala pe o lunga durata de timp.

Flacon presurizat, gaz propulsant inert-azot,
Apă de mare: 31,82 ml.
Apă purificată q.s. ad 50 ml.

Product Details

1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.