Sapunuri
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sapun Solid, Menarini, Glyaha-Koj, Fara Parabeni, cu Acid Kojic si Glutation, Efect Depigmentare, 75gr

Sapun Solid, Menarini, Glyaha-Koj, Fara Parabeni, cu Acid Kojic si Glutation, Efect Depigmentare, 75gr
MNRN-GLYA-KOJ-75gr
out of stock
lei23.64

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

  • Pentru pielea deschisă și strălucitoare.
  • Efectul său matifiant și hidratant este ideal pentru toate climatele, iar săpunul ajută la sporirea strălucirii faciale și corporale.
  • Folosiți apă normală pentru curățare. Se recomanda a fi folosit in fiecare zi pentru a reda culoarea naturala si stralucirea pielii.

Glyaha-Koj Fairness Soap este imbogățit cu agenți de depigmentare (albire) a pielii (acid glicolic, acid kojic); antioxidanți (glutation, acid alfa lipoic) și creme hidratante (Sorbitol). Agenții de albire a pielii imbunătățesc culoarea și textura pielii; antioxidanții ajută la repararea daunelor cauzate de imbătranire și radicalii liberi; Această combinație unică de Glyaha-Koj Fairness Soap oferă o piele mai frumoasă și mai tanără. Glyaha-Koj Fairness Soap este un agent de curățare perfect pentru pielea moale și radiantă.

Product Details

Property
100 % vegan
Beneficii
Actiune Hidratanta
Cantitate
75 ml
Greutate
75 g
Aroma
Fara aroma
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Maini
Numar bucati/set
1
Pentru
Barbati
Forma/Textura
Solid
Continut pachet
1x Baza Sapun
Tip piele
Normala

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.