Sapun & Gel de dus copii
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sampon si Gel de Dus 2 in 1, Sence, Disney Pixar, Cars, pentru Baieti, Formula Vegana, Aroma Bubble Gum, 300ml

Sence
Sampon si Gel de Dus 2 in 1, Sence, Disney Pixar, Cars, pentru Baieti, Formula Vegana, Aroma Bubble Gum, 300ml
SNCE-CARS-RUST-EZ-300ml
out of stock
lei28.27

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Ce baietel nu isi doreste o potiune magica, cu ajutorul careia sa devina un erou din desenele animate sau filmul preferat? Baia va fi mai distractiva cu acest gel de dus si sampon, avand o formula blanda cu pielea si parul baietelului tau, si parfum placut. Personajul preferat va face ca timpul destinat baitei sa fie perceput ca o joaca. Baia va fi mult mai usoara si relaxanta, datorita design-ului cu personajele Disney, ce va incanta si fascina in acelasi timp. Gelul de dus face o spuma fina, placut parfumata facand pielea catifelata, iar parul devine catifelat si matasos. Produsul este special conceput pentru copii, fiind bland cu pielea.

Gelul de dus spumat si sampon 2 in 1 Disney Cars curata delicat si protejeaza pielea sensibila a baietelului tau. Are o textura fina si o toleranta ridicata, nu usuca pielea.

Caracteristici ale gelului spumant si sampon 2 in 1:

  • Curata pielea de impuritati, in mod eficient
  • Lasa pielea nedeta si catifelata 
  • Respecta pH-ul fiziologic al pielii
  • Restaureaza bariera cutanata
  • Capacitate: 300ml
  • Aroma Bubble Gum

Mod de folosire: Gelul de dus si sampon pentru pielea sensibila a copiilor se aplica pe pielea umeda, pe fata, scalp si corp cu miscari blande, apoi se clateste din abundenta. Este potrivit pentru utilizare zilnica. 

Ingrediente: Aqua (Apa), Sodium Laureth! Sulfosuccinat. Cocamidopropil betaină, clorură de sodiu, sulfat de sodiu, cocoamfoacetat de disodiu, distearat de PEG-150, benzoat de sodiu, parfum (Alcool Frag Benzvl, sorbat de potasiu, laurat de sorbitan PEG-80, cinc ac EDTA, etilhexil retinil palmincetat, tocoferil acetat de etil)

Product Details

Property
Vegan
Tip Produs
Gel de dus si sampon
Varsta
3 ani
Cantitate
300 ml
Greutate
351 g
Aroma
Bubble Gum
Tip
Clasic
Pentru
Baieti
Continut pachet
1 x Gel de dus & sampon
Tip piele
Toate tipurile de piele
Zona aplicare
Corp si par
Ambalaj
1 buc
Forma produs
Gel

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.