Sapun & Gel de dus copii
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Gel Micelar de Curatare, Nivea, Baby, Formula Ultra-Delicata cu Musetel, 500ml

Nivea Baby
Gel Micelar de Curatare, Nivea, Baby, Formula Ultra-Delicata cu Musetel, 500ml
NVEA-BBY-GEL-MCLR-500ml
out of stock
lei35.81

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

  • Fara alcool, parabeni si coloranti
  • Șampon bland cu Micelles
  • Protejează scalpul de uscăciune și iritație
  • Formula ultra-delicata cu musetel
  • Compatibilitate oculară dovedită oftalmologic

Gelul Micelar Nivea Baby curăță delicat pielea delicată a bebelușului și o protejează de uscăciune și iritație. Micelele elimină eficient impuritățile pentru a nu irita pielea in timpul curățării. Hidratează pielea și o face mai moale datorită ingredientelor selectate pentru cele mai sensibile tenuri. Dezvoltat in colaborare cu dermatologi si pediatri, respecta pH-ul natural al pielii.

Sticla este HDPE 2, plastic si poate fi aruncata in colectia de plastic. Duza este PP 5, plastic și poate fi aruncată in colecția de plastic.

Ingrediente:
Aqua, cocamidopropil betaină, sulfat de sodiu miret, glicerină, extract de flori de calendula officinalis, clorură de sodiu, lauril glucozidă, izostearat de gliceril PEG-90, poliquaterniu-7, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, acid lauretric hidrogenat PEG-200, acid lauretric hidrogenat -2, Benzoat de sodiu, Parfum

Product Details

Property
Fara parabeni
Tip Produs
Apa de curatare
Varsta
0-3 luni
Cantitate
500 ml
Greutate
500 g
Aroma
Musetel
Pentru
Unisex
Continut pachet
1x Gel 500ml
Tip piele
Sensibila
Zona aplicare
Corp si par
Ambalaj
Flacon
Forma produs
Gel

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.