Sampon de par
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sampon, Foligain, Thinning Hair, Trioxidil 2%, Stimuleaza Cresterea Parului, pentru Femei, 236ml

Foligain
Sampon, Foligain, Thinning Hair, Trioxidil 2%, Stimuleaza Cresterea Parului, pentru Femei, 236ml
FLGN-SHPO-WOM-2%-236ml
out of stock
lei118.99

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

  • ȘAmpon țintit pentru femeile cu păr fin și subțire
  • Dovedit clinic că ajută la prevenirea căderii părului*
  • Șampon revitalizant cu ingrediente bioactive
  • Conține 2% Trioxidil®: Complex cu triplă acțiune pentru sănătatea părului pentru rezultate vizibile
  • Oferă aspectul de volum și plenitudine adăugate
  • Umiditatea blochează nutrienții și susține sănătatea scalpului
  • Cu ingrediente studiate clinic
  • Fără parabeni, sulfați sau ftalați

Instrucțiuni:
Masați pe părul umed și pe scalp timp de 1-2 minute. Pentru rezultate optime, lăsați produsul să stea incă 3-4 minute, astfel incat ingredientele active să aibă timp să funcționeze. Clătiți-vă bine părul. Pentru rezultate optime aplicati de cel putin 3-5 ori pe saptamana si urmati cu Foligain Stimulating Conditioner.

Avertismente: Numai pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. A NU SE LĂSA LA INDEMANA COPIILOR. Dacă apare iritație, roșeață sau disconfort, intrerupeți utilizarea și consultați un medic autorizat.

Ingrediente:
Aqua/apă, sulfosuccinat de Laureth disodic, cocamidopropil betaină, cocoil Isetionat de sodiu, glicerină, stearat de glicol, butilenglicol, clorură de sodiu, acid de cocos, dextran, acetil tetrapeptidă-3, trifolium pratense (trifoi, ester de polisorbat de flori) , acid citric, cocamidă MEA, acid salicilic, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, tetrastearat de pentaeritritil PEG-150, ticeride caprice/caprilice, polisorbat 20, izotionat de sodiu, amidon Zea Mays (porumb), proteină hidrolizată de grau, proteină sodică hidrolizată Extract de fructe Vulgare (Fenicul), Extract de Humulus Lupulus (Hamei), Extract de frunze de Melissa Officinalis (Melisa de lămaie), Extract de frunze de Viscum Album (Vasc), Extract de floare de Chamomilla Recutita (Matricaria), Extract de Achillea Millefolium (Soricel), Equisetum Arvense (Coada-calului) ) Extract, uree, alantoină, acetat de tocoferol (vitamina E), extract de rădăcină de beta vulgaris (sfeclă), extract de frunze de Gingko Biloba, extract de frunze de Olea Europaea (măslin), extract de frunze de Aspalathus Linearis (rooibos), frunze de Camellia Sinensis (ceai alb) Extract, extract de frunze de Camellia Sinensis (ceai verde), serină, treonină, palmitat de retinil (vitamina A), ulei de semințe de Ribes Nigrum (coacăză neagră), ulei de semințe de Moringa Oleifera (Moringa), extract de urtică dioică (urzică), celule de fructe de Malus Domestica Extract de cultură, gumă xantan, biotină, lecitină, arginină HCl, propilen glicol, fenoxietanol, parfum/parfum.

Product Details

Ingredient principal
Trioxidil
Property
Aminoacizi
Tip Produs
Sampon
Beneficii
Impotriva caderii parului
Culoare
transparent
Cantitate
236 ml
Greutate
236 g
Aroma
Parfum delicat
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Par
Numar bucati/set
1
Pentru
Femei
Tip par
Subtire
Tip scalp
Normal
Forma/Textura
Lichid
Gama
Clasic
Continut pachet
1x Sampon 236ml
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Normal
Nuanta
Transparent
Cod culoare
Transparent

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.