Sampon de par
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sampon, Ziaja, pentru Parul Aspru, cu Cheratina si Lapte de Capra, Reda Stralucirea si Vitalitarea Firului de Par, 400ml

Ziaja
Sampon, Ziaja, pentru Parul Aspru, cu Cheratina si Lapte de Capra, Reda Stralucirea si Vitalitarea Firului de Par, 400ml
ZJA-SHMPOO-KZIE-400ml
out of stock
lei15.14

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Sampon din satin pentru igiena profesionala si ingrijirea parului deteriorat, uscat, aspru si tern. Contine cheratina, un ingredient natural de hidratare a parului, si proteine ​​din lapte de capra - substante active care reconstruiesc parul in zonele deteriorate, ii imbunatatesc elasticitatea si previn fragilitatea.

Beneficii:

  • Spala usor si ingrijeste parul;
  • Curata delicat scalpul;
  • Contine substante regenerante si nutritive;
  • Lasa parul moale si neted la atingere;
  • Adauga volum, faciliteaza pieptanarea si coafarea.

Mod de utilizare:

Aplicati samponul pe parul umed si masati pana cand se obtine spuma. Clatiti bine. Repetati operatiunea daca este necesar. Va recomandam sa folositi balsamul si mastile din seria lapte de capra ca ingrijire cuprinzatoare de intarire si netezire.

Ingrediente:

Aqua (apa), sulfat de sodiu Laureth, cocamidopropil betaina, lauril sulfat de amoniu, distearat de glicol, Laureth-4, polyquaternium-10, cheratina hidrolizata, propilenglicol, extract de lapte de capra, clorura de sodiu, benzoat de sodiu, parfum (parfum), Citronellol, Hexil Cinnamal, Benzil Salicilat, Eugenol, Alfa-Izometil Ionon, Acid Citric.

Product Details

Ingredient principal
Inulina
Property
Anti-iritant
Tip Produs
Sampon
Beneficii
Anti-matreata
Cantitate
400 ml
Greutate
400 g
Aroma
Fara aroma
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Par
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Tip par
Uscat
Tip scalp
Iritat
Forma/Textura
Fluid
Gama
Visible Repair
Continut pachet
1 Sampon
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Cu matreata

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.