Sampon de par
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sampon Dermatologic, Sebamed, Everyday, Efect de Protectie, pentru Utilizare Zilnica, 50ml

Sebamed
Sampon Dermatologic, Sebamed, Everyday, Efect de Protectie, pentru Utilizare Zilnica, 50ml
SBMD-EVDAY-SHPOO-50ml
out of stock
lei9.42

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Continutul de biopolimeri acopera parul cu un microfilm care asigura protectie suplimentara si elasticitate structurii acestuia. Proteina de soia hidrolizata regleaza echilibrul de hidratare a parului si a scalpului. 

Valoarea pH-ului 5.5 regenereaza si intareste invelisul acid al pielii care reprezinta bariera protectoare naturala a acesteia si protejeaza parul de actiunea factorilor externi nocivi, facandu-l sanatos si natural frumos. Efectul este vizibil inca dupa prima spalare. 

Complexul vegetal regenerant cu eficienta ridicata intareste chiar si parul puternic deteriorat de la vopsire si ondulare, facandu-l din nou stralucitor si elastic. Testat dermatologic. 

Utilizare: Udati parul, puneti o cantitate mica de sampon in palme si masati delicat parul si scalpul. Clatiti cu apa din abundenta. Repetati daca este necesar.

Product Details

Ingrediente Principale
Proteina din soia
Property
Testat dermatologic
Beneficii
Curatare
Culoare
transparent
Cantitate
50 ml
Greutate
50 g
Aroma
Fara aroma
Tip
Dermatocosmetic
Set
Nu
Zona Corporala
Par
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Tip par
Normal
Tip scalp
Normal
Gama
Clasic
Continut pachet
1 x Sampon
Nuanta
Transparent
Tip sampon
Clasic
Cod culoare
Transparent

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.