Sampon
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sampon, Rene Furterer, Triphasic, Impotriva Caderii Parului, 200ml

Rene Furterer
Sampon, Rene Furterer, Triphasic, Impotriva Caderii Parului, 200ml
RNFRT-TRPH-200ml
in stock
lei81.35

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

SAmponul Stimulator Triphasic de la René Furterer este un sampon indicat pentru a lupta impotriva caderii parului. Formulat cu uleiuri esentiale si ingrediente active impotriva caderii parului , combina ATP si extract de Pfaffia care promoveaza aportul de elemente esentiale , cu uleiuri esentiale de Portocala cu un parfum delicat si proprietati calmante, Lavanda cu proprietati relaxante si purificatoare si Rozmarin cu proprietati curative . si proprietati de tonifiere .

Stimuland microcirculatia, curata si calmeaza scalpul care isi recapata echilibrul. Cresterea parului, mai rezistent si stralucitor. Ideal ca supliment impotriva caderii parului.

Fabricat in Franta.

Administrare:

  • Aplicati pe scalpul umed si spumati.
  • Masati cu miscari circulare, de la gat pana in varful capului.
  • Lasati sa actioneze 1 pana la 3 minute.
  • Clatiti bine.
  • Utilizare frecventa.

Ingrediente:
APA (AQUA), GLUTAMAT DE MIRISTOT DE SODIU, SULFAT DE LAURETH DE SODIU, INULINA, DECIL GLUCOZID, ALCOL (ALCOOL DENAT), PROPANEDIOL, ACRILATI/C10-30 ALCHIL ACRILAT CROSPOLIMER, PEG-40, CASTORGILORILUMINAT, ALCHIL ACRILAT, ALCORODILUMIN, ALCOHOL DENAT CITRAL, ACID CITRIC, ULEI DE AURANTIUM DULCIS (PORTOCALE) (ULEI DE CITRUS AURANTIUM DULCIS), ADENOSIN TRIFOSFAT DISODIC, PARFUM (PARFUM), GLICERINA, HEXIL CINNAMAL, LAURIL BETAINA, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENILVANDERILA), OVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVEN) , LINALOOL, MICA, PEG-30 DIPOLHIDROXYSTEARAT, PEG-4, EXTRACT DE RADACINA DE PFAFFIA PANICULATA, FENOXIETANOL, POLYQUATERNIUM-39, POLYSORBATE 20, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSMARIN) ULEI DE FRUZA (ROSILINUS OFFICINALIS (ROSMARIN), ULEI DE FRUNZA (ROSILINUS, ODILORICID, SODILOR) OXID DE STANIU, DIOXID DE TITANIU (CI77891), ACETAT DE TOCOFERIL, TRIDECETH-6.

Product Details

Ingrediente Principale
Apa de rozmarin
Property
Previne caderea parului
Tip Produs
Sampon
Beneficii
Anti-cadere
Culoare
Alb
Cantitate
200 ml
Greutate
200 g
Aroma
Fara aroma
Tip
Profesional
Set
Nu
Zona Corporala
Par
Numar bucati/set
1
Pentru
Barbati
Tip par
Normal
Tip scalp
Normal
Gama
Clasic
Continut pachet
1x Sampon 200ml
Nuanta
01 Transparent
Tip sampon
Clasic
4 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.