Sampon dermatologic Sebamed antimatreata
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sampon dermatologic Sebamed antimatreata, 200 ml

Sebamed
Sampon dermatologic Sebamed antimatreata, 200 ml
SBMD-SCHPP-SHPOO-200ml
in stock
lei30.54

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Sampon dermatologic Sebamed antimatreata, 200 ml

 

Samponul dermatologic sebamed antimatreata are o formula cu substante active delicate special creata pentru o curatare blanda a parului si a scalpului, indepartand toate manifestarile vizibile ale matretii. Curata si sustine functia de protectie naturala a pielii scalpului. 

Ingrijeste si protejeaza parul si scalpul prin valoarea pH-ului de 5.5. Formula fara sapun, reduce matreata prin compusul sau activ - Pirocton-olamina. Compusii de hidratare revitalizeaza parul si il pastreaza puternic si sanatos. Valoarea normala a pH-ului de 5.5 sustine stabilizarea invelisului acid al parului si al scalpului. 

Pentru scalp si par normal, predispus la ingrasare; pentru par gras, antimatreata.


Utilizare: Aplicati pe parul ud o cantitate mica de sampon, masati si clatiti cu apa din abundenta. 

Product Details

24 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.