Rucsacuri drumetie
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Rucsac Militar, Zamo®, 1x Compartiment, 3x Buzunare Interioare, Impermeabil, Capacitate 60L, Dimensiune 55x30x20cm, Khaki

ZAMO
Rucsac Militar, Zamo®, 1x Compartiment, 3x Buzunare Interioare, Material Impermeabil, Capacitate 60L, Dimensiune 55x30x20cm, Khaki Army
ZMO-RCS-BAG-ARMY-60L-khki
in stock
lei154.01

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

SPAȚIUL DE CARE AI NEVOIE: Dimensiunile acestui rucsac tactic militar sunt aproximativ: 50x30x20cm și o capacitate de 60 L cu dimensiuni adecvate, are spațiu pentru toate echipamentele tale esențiale. Compartimentele mari de depozitare interioare cu mai multe straturi pot găzdui o mulțime de echipamente de exterior și, de asemenea, pot satisface nevoile dumneavoastră zilnice de călătorie. Potrivit pentru fitness, călătorii in aer liber, drumeții și alte activități in aer liber.

DURABIL ȘI IMPERMEABIL: Rucsacul de calitate militar este fabricat din material poliester, rucsacul de asalt tactic este intărit și cusut dublu in toate punctele de stres. Rezistent și dur, iar pelicula speciala face rucsacul de antrenament atat rezistent la apă, cat și rezistent la zgarieturi.

COMPARTIMENTE MULTIPLE: concepute cu 1 compartiment mare: trei buzunare interioare pentru obiecte mici, un buzunar mic pentru telefon sau alte obiecte mici. 

CONFORT ȘI FUNCȚIE: Acest rucsac cu cusături duble, curele de umăr intarite. Curele de umar ușor reglabile pentru a impiedica cureaua să alunece liber prin catarame. Sute de utilizări, inclusiv fitness, antrenament, patrulare, drumeții, vanătoare, supraviețuire, camping, școală și așa mai departe.

Product Details

Culoare
Maro
Greutate
1 Kg
Pentru
Femei
Lungime
30 cm
Functii
Bretea ajustabila
Material
Nylon
Latime
20 cm
Inaltime
50 cm
Sport
Trekking
Capacitate
60 l
Tip inchidere
Catarama
Captuseala
100 % poliester
Exterior
100 % poliester
Numar compartimente
1
Tip compartimente
1x Compartiment
Tehnologie material
100% Poliester
Lungime trunchi
50 cm
6 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.