Balsam
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Balsam, Weleda, Oat, cu Extras din Ovaz pentru Efect Regenerator pentru Parul Deteriorat, 200ml

Balsam, Weleda, Oat, cu Extras din Ovaz pentru Efect Regenerator pentru Parul Deteriorat, 200ml
WLD-BLM-HAFE-200ml
in stock
lei41.77

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Balsamul regenerant Weleda cu ovaz are grija de o extra portie de hidratare si hranire dupa spalarea parului. O compozitie speciala de ingrediente vegetale pretioase netezeste structura firului de par si permite astfel o pieptanare usoara. In cazul parului uscat sau deteriorat, stratul protector al firului de par este afectat.

Proprietatile regenerante si fortifiante ale ovazului sustin dezvoltarea unei structuri sanatoase ale firului de par. Acesta isi recapata moliciunea si netezimea naturala.
Balsamul delicat parfumat cu ulei nutritiv de jojoba bio, ulei de cocos bio, extracte de ovaz bio si nalba bio, confera parului elasticitate, rezistenta si stralucire.

Utilizare: se maseaza in parul ud, se lasa sa actioneze scurt, se clateste bine.

Formulele delicate ale ingrijirii holistice Weleda: pentru un scalp sanatos si un par natural frumos. 
Fara silicon sau tenside care contin sulfat. Produs testat dermatologic.
NU CONTINE materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.
Produsele si ingredientele nu sunt testate pe animale.

 

Product Details

5 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.