• -5%
Sampon pentru Barba 3-in-1
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sampon pentru Barba 3-in-1, Brisk, Bart Shampoo, cu Ulei de Arbore de Ceai si Pantenol, Efect Hidratant, 150ml

BRISK
Sampon pentru Barba 3-in-1, Brisk, Bart Shampoo, cu Ulei de Arbore de Ceai si Pantenol, Efect Hidratant, 150ml
BRSK-SHPOO-3-in-1-150ml
out of stock
lei32.65 lei34.37 -5%

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Samponul pentru  barba BRISK 3-in-1 este o combinatie hranitoare cu ulei organic de arbore de ceai si pantenol, care curata si ingrijeste barba in acelasi timp. Bărbile de toate felurile sunt ușor de modelat și arată sănătos. Șamponul pentru barbă 3 in 1 este potrivit și pentru curățarea părului scalpului și a feței. Formula blandă lasă pielea proaspătă.

Instructiuni de folosire:
Pune o cantitate de șampon de mărimea unei alune in palmă și masează uniform pe barba sau părul umed. Apoi clătiți bine. Evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă curată. 

Ingrediente:
Aqua, cocoil izotionat de sodiu, glicerina, metil cocoil taurat de sodiu, cocamidopropil betaină, clorură de sodiu, acid lauric, acid stearic, acid palmitic, distearat de glicol, pantenol, clorură de guar hidroxipropiltrimoniu, melaleuca alternifolia, O Cedruafil alternifolia Ulei, gluconat de sodiu, benzoat de sodiu, fenoxietanol.

Product Details

Property
Actiune hidratanta
Tip Produs
Sampon
Beneficii
Absorbtie rapida
Culoare
Alb
Cantitate
150 ml
Greutate
150 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Fata
Numar bucati/set
1
Forma/Textura
Gel
Utilizat pentru
Barba
Gama
Barber Club
Continut pachet
1x Sampon 150ml
Nuanta
Transparent
Cod culoare
00

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.