• -5%
Set Ingrijire Barba si Mustata
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Set Ingrijire Barba si Mustata, Zamo®, Perie Lemn, Foarfeca, Pieptan Lemn cu Doua Fete, Saculet de Transport, Culoare Maro

ZAMO
Set Ingrijire Barba si Mustata, Zamo®, Perie Lemn, Foarfeca, Pieptan Lemn cu Doua Fete, Saculet de Transport, Culoare Maro
ZMO-BRB-SET-4p
in stock
lei38.66 lei40.69 -5%

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

  • Perie pentru barbă din par natural- ideală pentru ingrijirea, modelarea și coafarea bărbilor de toate mărimile
  • Pieptan pentru barba din lemn natural - are dintii rotunjiti pentru a evita deteriorarea scalpului parului. Pieptene cu două fețe oferă cea mai bună experiență de ingrijire atat cu dinții săi fini, cat și cu dinții aspri, fără statică sau smulgere și este excelent pentru a elimina nodurile.
  • Foarfeca mica de ingrijire - Varful lamei de precizie rotunjite se curbează departe de siguranța pielii. Varfuri ascuțite și lame drepte pentru tăiere de precizie. Designul ergonomic cu bucle mari pentru degete oferă un control suplimentar.
  • Pentru toate tipurile de barbă - Folosiți-l in fiecare zi pentru o formă mai bună a bărbii exact pe care o doriți, chiar și in timpul critic al bărbii. Perii naturali de mistreț indepărtează uleiurile naturale de pe piele și părul facial și fac barba netedă și mătăsoasă.
  • Disponibil intr-un sac de transport inclus, care este un cadou grozav pentru orice domn cu barbă.

Product Details

Property
Curata in profunzime
Tip Produs
Pieptene
Beneficii
Catifelare
Culoare
Maro
Cantitate
41 ml
Greutate
41 g
Tip
Clasic
Set
Da
Zona Corporala
Fata
Numar bucati/set
1
Forma/Textura
Solid
Utilizat pentru
Barba
Gama
Barber Club
Continut pachet
1x Perie din Lemn
Nuanta
Maro
Cod culoare
Maro
34 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.