Produse cu protectie solara
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema Protectie Solara, Micro Labs, Photoban-30, Protectie impotriva Razelor UVA si UVB, SPF 30, 30ml

Micro Labs
Crema Protectie Solara, Micro Labs, Photoban-30, Protectie impotriva Razelor UVA si UVB, SPF 30, 30ml
MCLB-PHTBAN-SPF30-30ml
out of stock
lei22.84

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Photoban 30 Lotion este o lotiune de fotoprotectie a pielii care protejeaza impotriva razelor UVA si UVB. Este conceput pentru a preveni arsurile solare și eritemul prin blocarea radiațiilor ultraviolete și protejand pielea de deteriorarea foto. Conține o combinație de ingrediente cheie, cum ar fi octinoxat, avobenzonă, oxibenzonă, oxid de zinc și octocrilenă, care oferă protecție fizică și chimică impotriva razelor dăunătoare ale soarelui. 

Beneficii cheie:

  • Loțiunea Photoban 30 este concepută in primul rand pentru a proteja pielea de razele dăunătoare UVA și UVB, care pot provoca arsuri solare și daune foto.
  • Loțiunea Photoban 30 poate ajuta la ușurarea pistruilor și a hiperpigmentării cu utilizarea regulată   
  • Loțiunea Photoban 30 este formulată pentru a oferi protecție cu spectru larg impotriva razelor UVA și UVB, care pot fi dăunătoare pielii.
  • Daunele solare sunt o cauză majoră a imbătranirii premature, iar loțiunea Photoban 30 ajută la protejarea impotriva acestui fenomen, ajutand potențial la reducerea semnelor de imbătranire precum ridurile și liniile fine.

Instrucțiunile de utilizare:

Pentru a utiliza loțiunea Photoban 30, aplicați o cantitate adecvată de loțiune pe pielea expusă și masați-o ușor in piele pană la absorbția completă.
Loțiunea trebuie aplicată cu 20-30 de minute inainte de expunerea la soare, iar apoi reaplicată după fiecare 2-3 ore de expunere la soare pentru a asigura o protecție maximă impotriva razelor UVA și UVB.

Sfaturi rapide:
Nu uitați să aplicați din nou protecție solară la fiecare două ore, după inot sau transpirație pentru a-și menține eficacitatea.

Ingrediente cheie:
Oxid de zinc IP, Octinoxat USP, Oxibenzonă USP, Octocrylene USP, Avobenzonă USP

Product Details

Property
Filtru UVA-UVB
Tip Produs
Crema protectie solara
Beneficii
Are proprietati antioxidante
Cantitate
30 ml
Greutate
30 g
Tip
Clasic
Set
Nu
Zona Corporala
Corp
Numar bucati/set
1
Pentru
Unisex
Forma/Textura
Crema
Continut pachet
1 X Crema
Utilizare
Zi
Tipul de ten
Normal
Tip piele
Sensibila
Protectie solara
30 + SPF

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.