Balsam pentru Mameloane
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Balsam pentru Mameloane, Gifrer, Maman, pentru Ingrijire si Protejare in timpul Alaptarii, 40ml

Gifrer
Balsam pentru Mameloane, Gifrer, Maman, pentru Ingrijire si Protejare in timpul Alaptarii, 40ml
GFR-MMLN-BLM-40ml
Last items in stock
lei77.18

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Balsamul pentru alăptare Gifrer este indicat pentru a avea grijă de mamelonul mamei pe toată perioada alăptării. Balsamul este bogat in ulei de măsline extravirgin cu proprietăți hidratante și hrănitoare și in ceară de albine cu proprietăți de catifelare, este indicat pentru ingrijirea mamelonului in timpul alăptării. Ingredientele naturale ale formulei promovează regenerarea pielii și oferă suplețe.

Administrare:
Aplicati acest balsam pentru alaptare pe mameloane dupa fiecare alaptare. Clatiti inainte de următoarea hrănire. Pentru a facilita aplicarea tratamentului, puteți incălzi tubul in maini pentru cateva minute.

Ingrediente:
Ulei de fructe Olea Europaea, Cera Alba, Alcool Cetearilic, Tocoferol.

Product Details

Property
Hipoalergenic
Tip Produs
Cosmetice
Beneficii
Hidratare
Cantitate
40 ml
Greutate
40 g
Pentru
Mameloane
Textura
Crema
1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.