Periute de dinti electrice
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Periuta de Dinti Electrica pentru Copii, Oral-B, Mandalorian, Curatare Eficienta prin 12.000 VIbratii, Neagra

Periuta de Dinti Electrica pentru Copii, Oral-B, Mandalorian, Curatare Eficienta prin 12.000 VIbratii, Neagra
ORLB-PER-EL-MNDLRN-AA-blck
out of stock
lei158.33

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Periuța de dinți alimentată cu baterii pentru copii Oral-B cu Star Wars The Mandalorian este periuța de dinți alimentată cu baterii perfectă pentru micuțul tău mandalorian. Pe măsură ce sănătatea lor orală evoluează și iși pierd dinții de lapte, este important să beneficieze in continuare de protecție eficientă a cariilor pentru dinții permanenți in creștere. Această periuță de dinți prezintă beneficiul suplimentar al puterii bateriei pentru a-i ajuta să profite la maximum de rutina de periaj. Cel mai bine, această periuță de dinți alimentată cu baterie este compatibilă cu aplicația interactivă Disney MagicTimer de la Oral-B pentru a ajuta copiii să se perieze timp de 2 minute recomandate de stomatolog. Inlocuiți capul de perie la fiecare trei luni (sau mai devreme dacă capul de perie se uzează) cu alte capete de perie de schimb Oral-B compatibile. Baterii AA inlocuibile incluse. Oral-B este marca de periuță de dinți recomandată de stomatologi numărul 1 din intreaga lume.

  • Cap de perie foarte moale, conceput pentru copii cu varsta peste 3 ani, cu peri foarte moi pentru a fi bland cu gingiile
  • Face periajul distractiv prezentand personajele Star Wars The Mandalorian
  • Baterii AA inlocuibile incluse
  • Periază cu aplicația Disney Magic Time de la Oral-B, iar copiii tăi se vor bucura să se perieze impreună cu personajele lor preferate
  • Compatibil cu o varietate de capete de perie Oral-B pentru fiecare nevoie de ingrijire orală

Product Details

Beneficii
Indepartarea placii bacteriene
Culoare
Negru
Set
Nu
Zona Corporala
Dinti
Pentru
Copii
Continut pachet
1x Periuta Electrica SOnica
Functii
Timer
Numar programe
1
Numar capete incluse
1
Tip miscare
Sonica
Trepte de intensitate
1
Numar de miscari/min
12000
Duritate peri
Moi
Autonomie acumulator
4 h
Bluetooth
Nu
Smart
Nu
Numar de vibratii
12000

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.