Set Periute Interdentare
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Set Periute Interdentare, Curaprox, CRA Prime, pentru Ingrijirea Spatiilor Interdentare, Marimea 08, Roz, 50 buc

Set Periute Interdentare, Curaprox, CRA Prime, pentru Ingrijirea Profesionala a Spatiilor Interdentare, Marimea 08, Culoare Roz, 50 buc
PRD-INT-CRA-CRPRX-PRIME-08-PNK
Last items in stock
lei204.64

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Create special pentru piesa contraunghi, economisesc timpul petrecut pe scaunul medicului stomatolog. Periutele interdentare CRA Prime sunt special concepute pentru a fi folosite cu piesa contraunghi a unit-ului , cu sau fara rotatii, cu sau fara apa ori lumina, impreuna sau nu cu pasta de dinti profilactica sau cu gelul parodontal. Acestea curata perfect, incet si delicat spatiile interdentare, la linia gingiei si la suprafata concava din imediata apropiere a punctului de contact. Se adapteaza optim pentru palatinal, lingual si distal. Astfel, se realizeaza o curatare perfecta, rapida si placuta. Caracteristici: ∘ Raza de acces (mm) - 0.8 ∘ Raza de curatare (mm) - 3.2 Pachetul contine: ∘ O cutie cu 50 de periute interdentare Curaprox CRA Prime. Utilizarea periutelor interdentare in cabinet: ∘ Fixati periuta interdentara in piesa contraunghi. Daca piesa este prevazuta cu lumina, rezultatele pot fi urmarite si mai clar; ∘ Firele periutei sunt perfect adaptate la folosirea cu apa; ∘ Curatarea spatiilor interdentare se face simplu, eficient si atraumatic; ∘ Se recomanda folosirea a 200-400 de rotatii pe minut, in sensul acelor de ceasornic; ∘ Curatarea se face perfect, folosind intreaga gama de periute, adaptata dimensiunilor fiecarui spatiu; ∘ La fiecare cutie, primiti CADOU o sonda IAP (Interdental Access Probing), pentru determinarea exacta a spatiului interdentar (in limita stocului disponibil); ∘ Curatarea se poate realiza si fara rotatii. Periutele pot fi folosite si pentru aplicarea gelului parodontal CURASEPT ADS (concentratie 0,50% sau 1%). ATENTIE! PERIUTELE NU SUNT AUTOCLAVABILE SI SE VOR ROTI IN PIESA UNGHI IN SENSUL ACELOR DE CEASORNIC.

Product Details

Property
Curatare
Tip Produs
Periuta de dinti
Culoare
Roz
Set
Da
Numar bucati/set
50
Pentru
Adulti
Continut pachet
50x Periute Interdentare
Utilizare
Interdentara
Functii
Igiena orala
Material
Plastic
Duritate peri
Moi
Dimensiune
0.4 mm
1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.