Set Periute de Dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Set Periute de Dinti, Curaprox, Smart Trio Pack, 7600, pentru Curatare Delicata si in Profunzime, Culori Diverse, 3 buc

Set Periute de Dinti, Curaprox, Smart Trio Pack, 7600, pentru Curatare Delicata si in Profunzime, Culori Diverse, 3 buc
PERD-CRPRX-TRIO-YLLW-GRN-BLU-3buc
out of stock
lei82.79

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Periuta de dinti Curaprox CS 7600 Smart este mica si curata perfect dantura. Cele 7600 de filamente Curen formeaza o suprafata densa care asigura o curatare delicata si eficienta. Filamentele au un diametru extrem de mic, de doar 0.08 mm. Beneficii: ∘ A fost conceputa pentru copii cu varste de peste 5 ani dar este potrivita si pentru adulti; ∘ Capatul de curatare este extra mic, pentru un periaj precis in toate zonele cavitatii bucale; ∘ Manerul octogonal permite un periaj corect la 45 de grade, cu scopul de a curata mai eficient linia gingiilor; ∘ Capatul periutei de dinti este format din 7600 de filamente Curen. Mod de utilizare: aplicati periuta de dinti Curaprox Smart 7600 intr-un unghi de 45°, jumatate din peri pe gingie, jumatate pe dinte. Este foarte simplu datorita manerului octogonal. Apoi incepeti sa periati, intr-o maniera relaxata, cu miscari scurte si circulare, fara sa aplicati presiune asupra periutei. *Periutele de dinti obisnuite au in medie aproximativ 500-800 de peri. Pachetul contine: ∘ 3 periute de dinti Curaprox CS 7600 Smart.

Product Details

Property
Masaj gingival
Tip Produs
Periuta de dinti
Culoare
Multicolor
Set
Da
Numar bucati/set
3
Pentru
Adulti
Continut pachet
3 x Periuta de dinti
Utilizare
Pentru gingii sensibile
Functii
Igiena orala
Material
Plastic
Duritate peri
Foarte moi
Dimensiune
0.4 mm

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.