Periuta de Dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Periuta de Dinti, GUM, Post Operation, cu Peri foarte Moi, Post-Interventii Chirurgicale

GUM
Periuta de Dinti, GUM, Post Operation, cu Peri foarte Moi, Post-Interventii Chirurgicale
GUM-PSTOP-PER-BLU
out of stock
lei20.98

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

O perie de gumă postoperație ultra moale are peri cu diametrul de 10/100 mm.
Este ideal pentru curățarea post-chirurgicală, boli ale gingiilor, iritații ale gurii, extracții dentare, implanturi și grefe.
 
Mod de utilizare:
  • Aezati periuta de-a lungul gingiei astfel incat sa formeze un unghi de 45°. Perii trebuie să vină in contact cu suprafața dinților dar și cu linia gingiei.
  • Fara a exercita o presiune excesiva, periati suprafata externa a 2 sau 3 dinti prin efectuarea unei miscari de rotatie mergand de la gingii catre dinti.
  • Repetați această mișcare pe următorul grup de 2 sau 3 dinți.
  • In timp ce se tine in continuare periuta astfel incat sa formeze un unghi de 45°, perii in contact cu suprafata dintilor si linia gingiei, efectueaza aceeasi miscare pentru a peria cu atentie suprafata interioara a tuturor dintilor.
  • Inclinați periuța de dinți vertical in spatele dinților din față. Faceți mai multe mișcări in sus și in jos folosind capătul capului periuței de dinți.
  • Pozitioneaza periuta de dinti pe suprafata suprafetelor ocluzale (cele folosite la mestecat) ale dintilor intr-o miscare in ambele sensuri.
 

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.