Supliment Alimentar pentru Copii
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Supliment Alimentar pentru Copii, Biocodex, Symbiosys Bifibaby, pentru Restabilirea Echilibrului Microbiotei Intestinale, 8ml

BIOCODEX
Supliment Alimentar pentru Copii, Biocodex, Symbiosys Bifibaby, pentru Restabilirea Echilibrului Microbiotei Intestinale, 8ml
BCDX-BIFBBY-8ml
Last items in stock
lei60.00

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

SYMBIOSYS Bifibaby este destinat utilizării la copii incă de la naștere ca supliment pentru un stil de viață sănătos, ajută la menținerea echilibrului microbiotei intestinale. Conține tulpinile bacteriene Bifidobacterium breve BR03, Bifidobacterium breve B632.

Picăturile SYMBIOSYS BIFIBABY conțin tulpinile bacteriene Bifidobacterium breve BR03 și  Bifidobacterium breve  B632. Aceste tulpini au fost obținute folosind o metodă patentată de microincapsulare, datorită căreia sunt protejate de acțiunea acidului gastric. Nu contine alergeni. Preparatul  ajută la restabilirea echilibrului microbiotei intestinale.

Administrare:
Copii:  5 picături pe zi, zilnic timp de cel puțin 1 lună.
Agitați flaconul inainte de utilizare.

Ingrediente:
Ulei vegetal (porumb), Bifidobacterium breve BR03 (DSM 16604) și Bifidobacterium breve B632 (DSM 24706), maltodextrină.

Ingrediente    5 picături
Bifidobacterium breve BR03    100 de milioane de celule
Bifidobacterium breve B632    100 de milioane de celule

Product Details

Ingredient principal
Probiotice
Property
Natural
Varsta
0-3 luni
Cantitate
5 ml
Greutate
5 g
Aroma
Zmeura
Forma/Textura
Lichid
Utilizat pentru
Sistemul digestiv
Continut pachet
1x Flacon 5ml
Tip administrare
Cale orala
1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.