Supozitoare
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Supozitoare, Vomex A, Klinge Pharma, pentru Copii, Impotriva Raului de Miscare, 40gr, 10 buc

Klinge Pharma
Supozitoare, Vomex A, Klinge Pharma, pentru Copii, Impotriva Raului de Miscare, 40gr, 10 buc
SUP-VMXA-KLGNPH-10sup
in stock
lei20.35

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Este utilizat pentru a preveni și trata greața și vărsăturile de diferite origini, in special răul de mișcare.
Pentru utilizare la sugari și copii cu greutatea corporală de peste 8 kg. Reprezinta unul dintre mijloacele impotriva gretii și a vărsăturilor din grupul de antihistaminice H1.

Doza recomandată este:
Sugari > 8 - 16 kg
Doză unică (limita superioară): 1 supozitor (echivalent cu 40 mg dimenhidrinat).
Doza zilnică totală (limită superioară): o dată pe zi 1 supozitor de concentrație 40 mg (corespunde unui total de 40 mg dimenhidrinat)
Copii > 16 - 24 kg
Doză unică (limita superioară): 1 supozitor (echivalent cu 40 mg dimenhidrinat)
Doza zilnică totală (limită superioară): 1 supozitor de concentrație 40 mg de două ori pe zi (corespunde unui total de 80 mg dimenhidrinat)
Copii > 24 kg - 36 kg
Doză unică (limita superioară): 1 supozitor (echivalent cu 40 mg dimenhidrinat)
Doza zilnica totala (limita superioara): de 2 - 3 ori pe zi 1 supozitor de concentratie 40 mg (corespunde unui total de 80-120 mg dimenhidrinat)
Limitele superioare specificate pentru dozare nu trebuie depășite.
Alte formulări cu doze mai mici sunt disponibile pentru a oferi o doză adecvată și sigură pentru copiii cu greutatea corporală intre 6 și 8 kg.
Formele de dozare cu doze mai mari sunt disponibile pentru adolescenții cu o greutate mai mare de 36 kg și pentru adulți.

Durata de utilizare:
Cu excepția cazului in care medic este prescris altfel, supozitoarele sunt destinate numai utilizării pe termen scurt. Dacă simptomele persistă, trebuie consultat un medic. După cel tarziu 2 săptămani de tratament, medicul dumneavoastră trebuie să verifice dacă este necesar un tratament suplimentar.
Vă rugăm să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă aveți impresia că efectul este prea puternic sau prea slab.
 

Product Details

Afectiuni
Stres
Numar bucati/set
10
Pentru
Copii
Forma/Textura
Supozitor
Tip administrare
Cale rectala
Tip ambalaj
Cutie
3 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.