Gel Dentar
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Gel Dentar, Hello, Teething, din Ingrediente Naturale pentru Calmarea Durerilor Gingivale, cu Aroma de Mere si Cuisoare, 15gr

Hello
Gel Dentar, Hello, Teething, din Ingrediente Naturale pentru Calmarea Durerilor Gingivale, cu Aroma de Mere si Cuisoare, 15gr
HLLO-TTH-GEL-15gr
in stock
lei34.44

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Gelul pentru dentiție Hello naturally friendly cu aromă naturală de mere oferă o ușurare rapidă și eficientă. Acest gel transparent este formulat cu grijă cu ulei natural de cuișoare, aloe vera și indulcitori de inaltă calitate derivați din plante, cum ar fi xilitol și eritritol. fara benzocaina, fara belladona, fara zahar, fara indulcitori artificiali, fara coloranti.

Gelul de dentiție este fără fluor și fără sls, si este sigur in cazul in care este inghițit. Oferă o ușurare rapidă și eficientă.
 
 

Product Details

Cantitate
15 ml
Greutate
15 g
Afectiuni
Cavitatea bucala
Numar bucati/set
1
Pentru
Copii
Forma/Textura
Gel
Tip administrare
Cale orala
Tip ambalaj
Tub
10 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.