Creme si lotiuni de corp copii
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Crema pentru Fata, Weleda, Baby, Efect Hidratant cu Extras din Galbenele, 10ml

Crema pentru Fata, Weleda, Baby, Efect Hidratant cu Extras din Galbenele, 10ml
WLD-GSCHT-CRM-10ml
in stock
lei11.69

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Baby Hidratant facial Weleda cu galbenele

Crema de fata hidratanta cu galbenele este un produs special creat pentru a proteja pielea delicata a bebelusului de deshidratare, putand fi utilizata si de adultii cu pielea sensibila. Tenul delicat al bebelusilor si copiilor este protejat si calmat cu blandete de aceasta cu textura usoara.

Cum actioneaza:
Amestecul de extacte vegetale naturale atent selectionate stimulaza functiile naturale ale pielii, aceasta ramanand hidratata. Extractul de galbenele calmeaza inflamatiile pielii, ceara de albine impreuna cu acizii grasi esentiali din uleiul de migdale dulci, formeaza un foarte fin strat protector la suprafata pielii care nu inchide porii, permitand acesteia sa respire.

Mod de aplicare: Dupa baita, aplica putina crema de fata cu galbenele pe fata copilului, fara a uita de urechi si buze. Recomandam aplicarea ei si pe maini.

Indicata pentru:

pielea copilului tau pentru a o proteja de efectele deshidratarii sau atunci cand e iritata
pielea sensibila adulta

Produs testat dermatologic.
NU CONTINE materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.

Ingrediente  Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Water (Aqua), Lanolin, Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Beeswax (Cera Flava), Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Geraniol*. *din uleiuri esentiale naturale

Product Details

Tip Produs
Crema
Varsta
0-3 luni
Beneficii
Anti-iritatii
Cantitate
10 ml
Greutate
10 g
Aroma
Galbenele
Continut pachet
1x Crema 10ml
Tip piele
Sensibila
Zona aplicare
Fata
Tip compozitie
Fara coloranti
7 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.