Set 4x Periute Interdentare
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Set 4x Periute Interdentare, GUM, Trav-Ler, pentru Curatare in Profunzime, Tratate cu Clorhexidina, 0.8 mm

GUM
Set 4x Periute Interdentare, GUM, Trav-Ler, pentru Curatare in Profunzime, Tratate cu Clorhexidina, 0.8 mm
GUM-TRVL-PER-INTR-4b-0.8mm
in stock
lei29.78

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Cu pană la 25% mai multă placă eliminată datorită firelor sale de formă triunghiulară (comparativ cu un filament clasic de nailon):
  • confort imbunătățit de utilizare și control datorită manerului său flexibil, echipat cu o prindere anti-alunecare și un gat indoit, facilitand accesul la dinții posteriori
  • pentru a reduce riscul de traumatism si deteriorare a smaltului dintelui, tija metalica este acoperita cu nailon. Capătul rotund al manerului vă permite să opriți peria pentru a proteja gingiile.
  • perii sunt impregnati cu clorhexidina, un agent antimicrobian de referinta, permitand ca peria sa fie mentinuta curata intre fiecare utilizare
  • capacul previne contaminarea suvitelor
 
Mod de utilizare:
Introduceți periuța interdentară cu o presiune foarte ușoară in spațiile interdentare. Nu forțați capul periei in spații inguste:
  • trebuie mentinuta o usoara inclinare de jos in sus pentru arcul inferior si de sus in jos pentru arcul superior
  • apoi efectuați mai multe mișcări orizontale delicate impiedicand in același timp ieșirea periuței interdentare din spațiile interdentare.
Daca purtati aparate ortodontice: periile interdentare sunt recomandate in special pentru curatarea spatiilor interdentare si a firului arcadei ortodontice si ori de cate ori exista spatii interdentare mari. Curățarea trebuie făcută cu mișcări ușoare spre interior și spre exterior, evitand presiunea excesivă asupra tijei. Alegeți o dimensiune de periuță interdentară potrivită pentru golurile de curățat.
 
In cazul implantului: folosiți o perie interdentară pentru a curăța știfturile și partea situată sub proteză. Introduceți-l ușor intre un știft și altul, apoi curățați cu o mișcare ușoară in interior și in exterior.

In cazul unei punți: utilizați un instrument interdentar adaptat spațiilor interdentare afectate de punte. Curățați introducand periuța interdentară din partea obrazului și pe partea limbii.

Product Details

5 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.