Pasta de Dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, Arm & Hammer, Complete Care, Curatare Eficienta cu Enzime si Bicarbonat de Sodiu, 175.8gr

Pasta de Dinti, Arm & Hammer, Complete Care, Curatare Eficienta cu Enzime si Bicarbonat de Sodiu, 175.8gr
ARMH-ENZM-175.8gr
in stock
lei52.76

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Pasta de dinți enzimatică Arm & Hammer Complete Care pentru caini este imbunătățită cu bicarbonat de sodiu pentru a oferi o acțiune de curățare naturală, puternică și efervescentă. Cainele tău va iubi aroma gustoasă de pui a acestei paste de dinți enzimatice pentru caini, făcand curățarea dinților cainelui și periajul ușor atat pentru tine, cat și pentru animalul tău. Formula enzimatică este sigură de inghițit și ajută la improspătarea respirației și la indepărtarea depunerilor dăunătoare de tartru.

INSTRUCȚIUNI: Pentru prima dată, puneți o cantitate mică de pastă de dinți pe deget și invitați-vă cainele să lingă. Treceți pană la frecarea degetului de-a lungul liniei gingiilor și a dinților. Odată ce animalul dvs. de companie se simte confortabil, puneți puțină pastă de dinți pe periuța de dinți/periuța pentru degete și repetați pașii de mai sus. Faceți intotdeauna periajul o experiență pozitivă pentru animalul dvs. de companie.

INGREDIENTE: SORBITAL, APA, SILICE HIDRATAT, CARBONAT DE CALCI, POLISORBAT 20, PIROFOSFAT TETRASODIC, GUMA CELULUZICA, CLORURA DE SODIU, AROMA, BICARBONAT DE SODIU, GLUCONAT DE ZINC, PROTEAZE, THIMOL.

Product Details

Tip Produs
Pasta de dinti
Varsta
Adult
Beneficii
Albeste natural si vizibil dantura cainelui
Cantitate
175.8 ml
Greutate
175.8 g
Aroma
Pui
Forma/Textura
Gel
Continut pachet
1x Pasta de Dinti
Destinat pentru
Caini
Material
Plastic
Talie
Mare
3 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.