Tablete Masticabile
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Tablete Masticabile, Arm & Hammer, Tartar Control, impotriva Depunerilor de Tartru, Aroma Menta si Vita, 40 buc

Tablete Masticabile, Arm & Hammer, Tartar Control, impotriva Depunerilor de Tartru, Aroma Menta si Vita, 40 buc
ARMH-TRTR-CNTRL-MNTS-40b
in stock
lei41.03

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Arm & Hammer Advanced Care Dental Mints ține la distanță temuta respirație urat mirositoare și lasă respirația cainelui tău să miroase curată și proaspătă. Cainii adoră textura crocantă și aroma cărnii de vită. Aceste tablete delicioase cu bicarbonat de sodiu contribuie la sănătatea dentară a cainelui tău, ajutand la prevenirea plăcii și a tartrului pentru dinți mai curați. Respirație proaspătă acasă sau in deplasare! Instrucțiuni: Oferă-i zilnic cainelui tău una sau două mente pentru respirație ca deliciu.

Avertismente: A nu se lăsa la indemana copiilor. Depozitați la temperatura camerei. Nu este destinat uzului uman.

Ingrediente: Amidon Topia, glicerina, orez gem, făină de orez glutinos, pui deshidratat, ulei vegetal, dioxid de titan (colorant), propionat de sodiu (conservant), aromă de mentă, bicarbonat de sodiu (sursă de bicarbonat de sodiu), aromă de carne de vită, roșu #40, galben. #5, Albastru#1, Drojdie de bere uscată

Product Details

Tip Produs
Tablete pentru respiratie
Varsta
Adult
Beneficii
Albeste natural si vizibil dantura cainelui
Cantitate
40 ml
Greutate
48.2 g
Aroma
Vita
Forma/Textura
Gel
Continut pachet
1x Pasta de Dinti
Destinat pentru
Caini
Material
Nu
Talie
Mare
4 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.