Spray Bucal
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Spray Bucal, Arm & Hammer, Fresh Breath, pentru Improspatarea Respiratiei cu Bicarbonat de Sodiu, 118ml

Spray Bucal, Arm & Hammer, Fresh Breath, pentru Improspatarea Respiratiei cu Bicarbonat de Sodiu, 118ml
ARMH-SPRY-FRSH-118ml
Last items in stock
lei69.89

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Numele Arm & Hammer este de incredere de peste 100 de ani pentru o curățare blandă, dar eficientă. Arm & Hammer Oral Care for Pets oferă aceleași metode de curățare și animalelor noastre de companie, făcandu-le mai ușor pentru stapani să ofere soluții de sănătate dentară care funcționează. Spray-ul nostru dentar avansat cu aromă de mentă albește dinții, combate acumularea de tartru și elimină respirația urat mirositoare a cainelui, menținand dinții cainelui in formă maximă. Bicarbonatul de sodiu curăță și dezodorizează, in timp ce enzimele luptă cu tartrul.

Instrucțiuni: Ridicați buzele de ambele părți ale gurii cainelui. Pulverizați 1 pană la 2 pompe direct pe dinți și gingii pe fiecare parte. Pentru rezultate optime, nu lăsați cainele să bea sau să mănance timp de o oră după utilizare.

Avertisment: A nu se lăsa la indemana copiilor. Depozitați la temperatura camerei. Nu este destinat uzului uman.

Ingrediente: Apă, clorură de cetilpiridiniu, sorbitol, polisorbat 20, aromă, bicarbonat de sodiu, glucozooxidază, proteaze, timol, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, lizozim.

Product Details

Tip Produs
Pasta de dinti
Varsta
Adult
Beneficii
Improspatarea respiratiei
Cantitate
118 ml
Greutate
118 g
Aroma
Pui
Forma/Textura
Gel
Continut pachet
1x Spray Bucal
Destinat pentru
Caini
Material
Plastic
Talie
Mare
2 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.