Pasta dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, Rose Rio, Homeopathic, Rosa Damascena, Efect Antibacterian si Antiinflamator, cu Extract de Trandafir, 65ml

Rose Rio
Pasta de Dinti, Rose Rio, Homeopathic, Rosa Damascena, Efect Antibacterian si Antiinflamator, cu Extract de Trandafir, 65ml
RSRIO-ROSE-DMSC-65ml
in stock
lei11.09

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Pasta de dinți Rose Rio Homeopathic este adecvată pentru utilizare in timpul tratamentului homeopatic. Impiedică acumularea plăcii și ingrijirea sănătății gingiilor. Imbogățit cu apă de trandafir organică, care are un puternic efect antiinflamator și xilitol – cu efect anti-carie natural, care reduce respirația urată și gura uscată. Gustul delicat al Rosa Damascena plăcut tonifică și improspătează respirația. Potrivit pentru intreaga familie.

  • Fără parabeni
  • Fluorură liberă
  • Fără zahăr
  • Apa de trandafir organică este obținută din petalele de la Rosa Damascena cultivate in valea de trandafiri a Bulgariei. Are efect puternic antiinflamator și antibacterian. Este foarte potrivit pentru utilizare in produse pentru igiena orală și profilaxie activă impotriva cariilor.


Ingrediente: Sorbitol, dioxid de siliciu hidratat, glicerină, acva, apă de flori Rosa Damascena, PEG-8, lauril sulfat de sodiu, xilitol, aromă, gumă de celuloză, fenoxietanol, caprilil glicol, zaharină de sodiu, CI 16185, citronellol, geraniol, linalol.

Product Details

Composition
Fara Fluor
Ingredient principal
Trandafir
Property
Fara gluten
Beneficii
Albirea Dintilor
Cantitate
65 ml
Greutate
102 g
Aroma
Menta
Afectiuni
Sensibilitate dentara
Tip
Cosmetica
Set
Nu
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Gama
Clasic
Continut pachet
1 x Pasta de Dinti
4 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.