Pasta dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, Ultrabrite, Advanced Whitening, Efect de Albire Intensiv, 170gr

Colgate
Pasta de Dinti, Ultrabrite, Advanced Whitening, Efect de Albire Intensiv, 170gr
CLG-ULTR-ADV-WHT-170gr
in stock
lei26.44

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Pasta de dinți Ultrabrite Advanced Whitening albește și curăță dinții in siguranță și eficient pentru un aspect și o senzație grozavă. Această formulă avansată de pastă de dinți curăță in timp ce ajută la indepărtarea petelor de suprafață pentru a albi dinții. In plus, luptă impotriva cariilor și improspătează respirația cu o aromă de mentă curată, cu un gust deosebit, pentru un zambet sănătos și luminos.

Ingredient activ: fluorură de sodiu 0,24% (0,15% g/v ion fluorură) Scop: anticavitate. Ingrediente inactive: apa, silice hidratata, sorbitol, glicerina, PEG-12, trifosfat pentasodic, pirofosfat de tetrapotasiu, laurilsulfat de sodiu, aroma, guma de celuloza, cocamidopropil betaina, zaharina de sodiu, guma de xantan, hidroxid de sodiu,

Product Details

Composition
Cu Fluor
Ingredient principal
Ingrediente
Property
Fara gluten
Beneficii
Albirea Dintilor
Cantitate
170 ml
Greutate
170 g
Aroma
Menta
Afectiuni
Sensibilitate dentara
Tip
Cosmetica
Set
Nu
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Gama
Albire naturala
Continut pachet
1 x Pasta de Dinti
10 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.