Pasta dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, Colgate, Total Plaque Pro Release, Multi-Protectie impotriva Placii Microbiene , 85gr

Colgate
Pasta de Dinti, Colgate, Total Plaque Pro Release, Multi-Protectie impotriva Placii Microbiene , 85gr
CLGT-TOT-PRO-RLS-85gr
Last items in stock
lei56.49

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Pastă de dinți Colgate Total Plaque Pro Release dizolva și indepărteaza placa care dăunează gingiilor cu periajul zilnic. Formula unică a pastei de dinți anticarie, antigingivita și antisensibilitate ajută la interferarea cu efectele nocive ale plăcii dentare asociate cu gingivita și combate acumularea de tartru, astfel incat să puteți zambi strălucitor cu dinți și gingii sănătoase. Tehnologia Smart Foam ajută la combaterea plăcii. 

Știați că bacteriile plăcii sunt cauza principală a problemelor de sănătate orală? De aceea, este important să reduceți și să preveniți bacteriile plăcii prin periaj zilnic. Această pastă de dinți Colgate Total de lungă durată oferă 24 de ore de protecție antibacteriană*. Această formulă inovatoare unică pătrunde in locuri greu accesibile pentru a lupta impotriva bacteriilor plăcii de-a lungul liniei gingiilor.

Instructiuni:
Adulți și copii cu varsta peste 12 ani: aplicați un bob de produs pe periuță de dinți cu peri moi. Periați bine dinții cel puțin 1 minut de două ori pe zi (dimineața și seara) sau conform recomandărilor medicului stomatolog. Asigurați-vă că periați toate zonele sensibile ale dinților. Nu inghiti. Copii sub 12 ani: consultați un stomatolog.

Ingrediente:
Ingrediente active: fluorură stanoasă (0,15% g/v ion de fluor) (0,454%), anticavitate, antigingivita, antisensibilitate. Ingrediente inactive: apă, dioxid de siliciu hidratat, sorbitol, glicerină, PEG-12, pirofosfat tetrasodic, aromă, lauril sulfat de sodiu, citrat de sodiu, arginină, fosfat de zinc, copolimer PVM/MA, gumă de celuloză, celuloză microcristalină, beta de sodiu, sacidopropilcharină, sodiu Gumă xantan, acid citric, sucraloză, dioxid de titan.

Product Details

Composition
Cu Fluor
Ingredient principal
Fluorura de sodiu
Property
Improspateaza Respiratia
Beneficii
Ajuta la albirea dintilor si indepartarea petelor
Cantitate
85 ml
Greutate
85 g
Aroma
Menta
Afectiuni
Halitoza
Tip
Terapeutica
Set
Nu
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Gama
3D White
Continut pachet
1 x Pasta de Dinti
1 Item

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.