Pasta de Dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, Crest, Pro-Health, Densify Pro, Active Repair, Protejeaza si Regenereaza Densitatea Smaltului, 24gr

Pasta de Dinti, Crest, Pro-Health, Densify Pro, Active Repair, Protejeaza si Regenereaza Densitatea Smaltului, 24gr
CRST-DNSFY-ACTVRPR-24gr
out of stock
lei6.95

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Pasta de dinți Crest Pro-Health Densify PRO Active Repair inversează in mod activ cariile timpurii pentru a prelungi durata de viață a dinților (prin remineralizarea smalțului). Experimentați sistemul de protecție a smalțului 3X care remineralizează smalțul slăbit, previne demineralizarea și neutralizează efectele plăcii (cu periaj de două ori pe zi) pentru a preveni pierderea viitoare a densității pentru un zambet de lungă durată. Stabilizată cu aminoacid glicină, această pastă de dinți cu fluorură stanosă ajută la protejarea impotriva cariilor. Crest se angajează să respecte durabilitatea utilizand un tub HDPE și cutie reciclabilă.

Ingrediente
Ingrediente active: fluorură stanoasă (0,15% g/v ion de fluor) (0,454%), pastă de dinți anticavitate, antisensibilitate. Ingrediente inactive: glicerină, apă, sorbitol, silice hidratată, poloxamer 407, citrat de sodiu, aromă, cocamidopropil betaină, gluconat de sodiu, caragenan, gumă xantană, zaharină sodică, hidroxid de sodiu, clorură stanoasă, glicină, dioxid de titan, sucraloz.

Product Details

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.