Pasta de Dinti pentru Copii
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti pentru Copii, Crest, Disney, Pixar, Toy Story, Protejeaza Impotriva Cariilor, Aroma Capsuni, 119gr

Pasta de Dinti pentru Copii, Crest, Disney, Pixar, Toy Story, Protejeaza Impotriva Cariilor, Aroma Capsuni, 119gr
CRST-PXR-KIDS-119gr
out of stock
lei71.48

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

O formula castigatoare pentru zambete memorabile. Crest Kid's Toothpaste cu personajele Pixar: Buzz Fulgerul, Dory si Monsters Inc. este pasta de dinti perfecta pentru copiii care isi doresc un periaj alaturi de eroii lor preferati. Pe masura ce sanatatea lor orala evolueaza, este important sa beneficieze in continuare de protectie eficienta a cariilor, deoarece isi pierd dintii de lapte si dintii permanenti incep sa creasca.

Aceasta pasta de dinti Crest protejeaza impotriva cariilor cu o aroma distractiva de capsuni. De asemenea, vine intr-o pompa usor de utilizat, perfecta pentru copii.

Beneficii:

  • Ofera protectie eficienta impotriva cariilor;
  • Intareste smaltul;
  • Are pompa usor de utilizat, fara mizerie, perfecta pentru copii;
  • Aroma distractiva de capsuni indragita de copii;
  • Face periajul distractiv prin prezentarea personajelor Pixar.

Instructiuni:
Adulti si copii 2 ani si mai in varsta: periati bine dintii dupa masa sau de cel putin doua ori pe zi sau utilizati conform indicatiilor stomatologului. Nu inghiti. Pentru a minimiza inghitirea, utilizati o cantitate de marimea unui bob de mazare la copiii sub 6 ani. Supravegheati periajul copiilor pana cand se stabilesc obiceiuri bune. Copii sub 2 ani: intrebati medicul dentist.

Ingrediente active: fluorura de sodiu 0,243% (0,15% gr/v fluorura de ioni) Ingrediente inactive: sorbitol, apa, dioxid de siliciu hidratat, lauril sulfat de sodiu, fosfat trisodic, aroma, fosfat de sodiu, guma de celuloza, carbomer, zaharina de sodiu, albastru

Product Details

Composition
Cu Fluor
Ingredient principal
Fluorura de staniu
Property
Anti-carii
Beneficii
Actiune anticarie
Cantitate
119 ml
Greutate
119 g
Aroma
Capsuni
Afectiuni
Sensibilitate dentara
Tip
Terapeutica
Set
Nu
Numar bucati/set
1
Pentru
Copii
Gama
3D White
Continut pachet
1x Pasta de Dinti 119gr

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.