Pasta de Dinti
  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pasta de Dinti, Yotuel, Green, cu Antioxidanti Naturali si Prebiotice, 1450ppm, cu Fluor, 75ml

Yotuel
Pasta de Dinti, Yotuel, Green, pentru Protectia Ecosistemului Oral, cu Antioxidanti Naturali si Prebiotice, 1450ppm, cu Fluor, 75ml
PD-YTL-GREEN-75ml
Last items in stock
lei71.81

you can configure this block in iqithtmlbanners module. It is hooked in displayRightColumnProduct hook.

To disable entire area go to iqitthemeeditor module > Content/Pages > Product page and set hidden for Right sidebar option

Description

Tehnologia patentată Saliactive® | Protecția ecosistemului oral | Antioxidanți naturali și prebiotice | Albire enzimatică Un microbiom dezechilibrat poate duce la o disbioză orală. YOTUEL Green este o pastă de dinți naturală, de nouă generație, ultra delicată, care protejează ecosistemul bucal. Conține monofluorofosfat de sodiu (1450 ppm F-). Fără SLS. Fără indulcitori artificiali. Fără zahăr. Fără coloranți artificiali (culoarea acestuia poate varia in mod natural de la un tub la altul). Recomandat pentru persoane cu varsta de peste 7 ani. Mod de utilizare: Periați dinții de 3 ori pe zi, timp de minim 3 minute. Compatibil cu un stil de viață vegan.

Product Details

Composition
Cu Fluor
Ingredient principal
Fluor
Property
Protejeaza smaltul dintilor
Beneficii
Ajuta la mentinerea sanatatii dintilor si gingiilor
Cantitate
75 ml
Greutate
75 g
Afectiuni
Sensibilitate dentara
Tip
Terapeutica
Set
Nu
Numar bucati/set
1
Pentru
Adulti
Continut pachet
1 x Pasta de Dinti
2 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.